Vi fokuserer på vores eget spil

27. mar 2019

red DM38579xFortuna skal op mod ligaens nummer 3 VSG

For tredje gang inden for de seneste seks uger mødes Fortuna og VSK Århus. Først to pokalkampe som sammenlagt blev vundet af Fortuna med 5-0, og lørdag er det så kampen i 3F-ligaens slutspil, der skal afvikles på kunstgræs i Århus.
VSK kommer til den kamp oven på et 5-1-nederlag, mens Fortuna stiller op med en 6-0-sejr i bagagen fra hjemmekampen mod BSF.
Alt andet lige skulle det således være et topmotiveret Fortuna-hold, der går på banen i Århus

- VSK er et hold, der ønsker at være i besiddelse af bolden, men de kan også spille mere direkte. Vi har oplevet begge versioner af deres spillestil, så vi skulle være ganske godt forberedt til lørdagens kamp, siger Fortunas cheftræner Carrie Kveton.
- Vi skal fokusere på vores eget spil og satse på de ting, vi skal foretage os for at få succes.
Vi har, som sæsonen har udviklet sig, gjort gode fremskridt. Holdsamarbejdet fungerer alle arbejder for holdet, og det optimerer den enkeltes styrke.
Det betyder, at vores angreb skaber mange kvalitetsfulde og meget varierede chancer. Lørdag skal vi for alvor spille sammen, og kæmpe for hinanden på banen. Og så skal vi især være skarpe på den sidste tredjedel.
Det er ligaens nr. to og tre, der mødes i Århus. Fortuna er med sine 12 points fire points efter førerholdet Brøndby og på tredjepladsen er VSK fem points efter Fortuna.
Skal Fortuna fortsat have føling med Brøndby er kravet lørdag 3 points. Brøndby spiller lørdag mod Kolding Q på Mosevej Sportsplads i Kolding. Brøndby har tidligere haft vanskeligheder i forhold til Kolding, men københavnerne er storfavorit lørdag.

Flere nyheder