Krav til koncentration fra start

12. maj 2016

Vejle – en modstander, der vil kæmpe!

Fortuna Hjørring går i øjeblikket fra den ene til den anden kamp af allerstørste betydning, når målet er det danske mesterskab.

 

Der er ikke plads til pointstab, når det lørdag den 14. maj kl. 16 går løs mod slutspillet bundhold Vejle. Pointstab vil ganske givet bringe ærkerivalen Brøndby på den førsteplads, som netop nu er Fortunas.

- Kampen mod Vejle er den første af en serie på tre vigtige hjemmekampe, og det er tredje gang, vi møder Vejle. De to første kampe er endt med sejre på 5-0. Vejle er dog en modstander mod hvem, man ikke skal tage en sejr for givet, siger cheftræner Brian Sørensen.

- Vejlenserne har på det seneste bl.a. spillet en flot 1-1 kamp mod Brøndby. Så vi skal være fuldt koncentreret fra start. Vi ved, at Vejle kæmper med alt, hvad de har.

Der er dog optimisme i Fortuna-lejren, efter at holdet ovenpå nederlaget til Brøndby Kristi Himmelfartsdag seneste weekend rejste sig ed en 5-0-sejr i Kolding. Her blev målslugeren Signe Bruun også sat i gang, da hun blev noteret for to scoringer. Betryggende er det også at vide, at truppen i øjeblikket er ganske bred, skånet for skader. Der er lagt op til fodboldoplevelser i Hjørring i den næste tid, og første gang er altså mod Vejle lørdag kl. 16 på Bredbånd Nord Arena., hvor der også er topfodbold de kommende weekends. Lørdag den 21. maj kl. 16 er det finale i pokalturneringen mod Brøndby og lørdag den 28. maj kl. 16 ligakamp mod OB.

Kampen kan også følges live. Klik på dette skilt.

Kampskilt

No ACF gallery field data found
Flere nyheder