Varmt forår for U18

25. jun 2018
U18DM IMG 0629
Det blev et forår med succes for Fortunas U18- hold. Selv om holdet ved turneringens slutning måtte nøjes med at notere en 4. plads, er der al mulig grund til at glæde sig over indsatsen her i foråret.
I efteråret 2017 satte holdet alt for mange points til, og da der i marts blev taget hul på turneringens anden halvdel var det med bange anelser. Men U18-pigerne fjerner enhver skepsis og tvivl. Der blev spillet koncentreret og intenst i forårsmånederne, hvilket også kom til udtryk i tabellen.
Pointtabet i foråret beløb sig således kun til 3 - uafgjort 3-3 med vinderen Kolding Q og et 5-1-nederlag til nr. to Vildbjerg.
De tre klubber- Kolding Q, Vildbjerg og Fortuna - spillede foråret igennem hver med kun 3 points tab, og placerede sig således på en delt forårs-førsteplads.
Denne enorme Fortuna-indsats skaber store forventninger til den turnering, der starter efter sommerferien, hvor Fortuna stiller med et nyt trænerteam Niclas Hougaard Hansen og Khaled Karmani. De akkompagneres af assistenttræner Karsten Dissing.
No ACF gallery field data found
Flere nyheder