Unge Fortuna-spillere ud i Europa

31. jan 2020

Fire til to landshold

Fortuna er endnu engang godt med på pigesiden, når det går løs i træningssamlinger og landskampe rundt om i Europa. Fire af Fortunas spillere skal med henholdsvis U16-pigelandsholdet og U17-piglandsholdet, når der skal være kampe i henholdsvis England og Spanien. U16-pigerne tager afsted mandag den 17. februar til Burton on Trent, i England.

Assii IMG 8860Pernille Truong IMG 8829Og her er det Pernille Truong og Asii Berthelsen, der repræsenterer Fortuna. I England skal der spilles tre landskampe.Onsdag den 19. februar møder det danske hold værtsnationen, England. Fredag den 21. februar er modstanderen Spanien, og så rundes der af mandag den 24. februar mod USA.

U17-pigelandsholdet rejser til Alicante i Spanien tirsdag den 18. februar, Her venter der to kampe - begge mod Schweiz. Den første IMG 8848kamp spilles torsdag den 20. februar, og anden gang Danmark møder Schweiz er lørdag den 22. februar. Og her er det, at Fortuna har Lærke Hammer og Signe Timmermann Clausen med. Signe Timmermann

No ACF gallery field data found
Flere nyheder