Uforudsigeligt topopgør!

08. dec 2023

Når Fortuna i søndag tager imod HB Køge på Nord Energi Arena, bydes der inden for til en kamp med et absolut uforudsigeligt resultat.

HB Køge ligger lige over Fortuna i Gjensidige Kvindeliga.  Tre points foran på ligaens 3. plads. Med sine 20 points puster Fortuna sjællænderne i nakken, så der er lagt op til en spændende fodboldkamp med kvalitetsspil.

Ser man på dagsformen har Fortuna favoritværdigheden. I de seneste fire kampe har Fortuna hentet 10 points, mens HB Køge nøjes med 6 points i 4 kampe. Senest kom HB Køge ud for et nederlag til et af ligaens bundhold – AGF.

Da Fortuna senest var på besøg i Køge blev resultatet 0-0.

Resultatet af søndagens kamp er af stor betydning for begge hold. Med en sejr på mindst to mål kan Fortuna komme à points med HB Køge og indtage 3. pladsen i kraft af bedre målscore.

Fortuna er også truet nedefra. Kolding IF indtager ligaens 5. plads med 20 points. Koldingenserne har en vanskelig opgave, når de lørdag får besøg af ligaens førerhold Brøndby IF.

Gjensidige Kvindeliga er her i grundspillet præget af stor jævnbyrdighed i toppen. Forud for weekenden er der kun 5 points forskel mellem førerholdet og nr. 5.

En sådan snæver pointstabel varsler et spændende slutspil i foråret.

Det Nordjyske Mediehus er kampsponsor ved dette topopgør og bidrager til "opvarmning" og  festligheder.

 

 

No ACF gallery field data found
Flere nyheder