Udsigt til tæt topopgør

28. aug 2015

Forsøg med ”entre-betaling” som også dækker pølse og drikkevarer

 Med Kolding Q som gæster på Bredbånd Nord Arena lørdag den 29. august kl. 14 er der lagt op til et spændende opgør i toppen af kvindernes 3F-liga.
Sammen med Brøndby og Skovbakken har de to hold placeret sig i ligaens top. Fortuna Hjørring har haft pointstab på fire ved at spille uafgjort med såvel Skovbakken som Brøndby, mens Kolding Q kun har mistet 2 points, hvilket skete i sæsonstartens 0-0 med OB. Koldings to øvrige kampe må betragtes som hørende til i den overkommelige ende først 4-1 over oprykningsholdet fra ASA i Århus og så 3-0 over Vejle. Hverken ASA eller Vejle har fået points i deres tre første kampe.

Fortuna Hjørring har haft en stigende kvalitet fra kamp til kamp, og en pokalkamp gav målselvtillid. Derfor er forventningerne til lørdagens møde med Kolding Q store, og målet er selv om netop koldingenserne gennem tiden har bragt Fortuna Hjørring i store vanskeligheder, at bevare samtlige tre points i Hjørring.

Igennem de seneste år har Fortuna Hjørring ikke opkrævet entre til sine hjemmekampe.
- Det kan virke som om kvindefodbold ikke har nogen værdi, men det mener vi selvfølgelig at det har. For år tilbage blev hjemmekampene finansieret af sponsorater. Det har ikke kunnet lade sig gøre i de seneste år, men vi fortsatte uden entré-betaling. Fra lørdag sætter vi så igen pris på en kvindefodbold-kamp, siger Fortuna Hjørrings kommercielle leder, Pia Sommergren.
- Det bliver en lempelig overgang med kun 25 kr. pr. voksenbillet. Samtidig kan billetten ”veksles” til en pølse og en sodavand eller en fadøl. Det er jo et indkøb rigtig mange af vore tilskuere alligevel foretager.
Personer under 18 år skal fortsat ikke betale entre!
Fortuna Hjørring håber, at rigtig mange møder op på Bredbånd Nord Arena for at være med til at føre hjemmeholdet frem til sejr.

No ACF gallery field data found
Flere nyheder