Fortuna over for kæmpeudfordring

10. okt 2016

Går videre med 1-0-sejr Kampen livestreames

Der er kun et punkt på dagsordenen, når Fortuna Hjørring onsdag den 12. oktober kl. 19:00 møder Athletic Club Bilbao på Bredbånd Nord Arena. Det er sejr, og den kan endda være så beskeden som 1-0. Alligevel er det en kæmpeudfordring pigerne i de grønne bluser står over for. Der er ikke tvivl om, at de spanske piger vil slås for at bevare det målforspring de sikrede sig i Bilbao.
Fortuna kæmpede ellers bravt i baskernes hovedby i onsdags. Alligevel blev det til et nederlag på 2-1 i det første opgør i 16. dels-finalen i UEFA Womens Champions League. Uafgjort havde været et mere retfærdigt resultat, men det tæller ikke.
Her i returkampen skal der så en sejr til. Da Fortuna sikrede sig et udebanemål, der tæller dobbelt i tilfælde af point- og mål-lighed, kan man sikre sig fortsættelse i den fornemme europæiske turnering ved at holde Bilbao fra scoring, og så selv nette en enkelt gang. Men det er for snævert at spille på, så det kan ventes, at Brian Sørensen sender sine piger ud til en aggressiv start.
I Bilbao havde spanierne et kæmpepublikum på næsten 10.000 i ryggen. Nu håber Fortuna på, at rigtig mange kommer på Bredbånd Nord Arena onsdag aften for at være med til at hale den nødvendige sejr i land.
Kampen på Bredbånd Nord Arena produceres til flere streaming-kanaler bl.a. DR.DK og Mycujoo.
Fortuna hjemmeside bringer information om, hvorledes man finder frem til disse streamlng-platforme.

No ACF gallery field data found
Flere nyheder