Ud til europæisk opgør

09. sep 2019

IMG 4654
Fortunas tur går til Albanien, hvor der spilles i UEFA women champions league onsdag kl. 18
Selv om de var tidligt oppe mandag morgen, var det en flok veloplagte Fortuna-spillere og ledere, der var parat til rejsen til kamp mod K.F. Vllaznia i Albanien - det første opgør mellem de to klubber. Returopgøret spilles på Nord Energi Arena i Hjørring onsdag den 25. september kl. 18.
Der er optimisme i truppen og hos lederne. Alle er opsat på, at der scores i Albanien helst til en sejr, og samtidig er man meget bevidst om betydningen af udebanemål.
K.F. Vllaznia er et helt nyt bekendtskab - ikke blot for Fortuna, men også for UWCL som helhed. Albaner-ne har ikke tidligere været med i opgør her.
Det har været vanskeligt at indhente information om Vllaznia, men af indberetningerne kan man finde ud af, at holdet er sammensat af albanske og amerikanske spillere. En enkelt spiller fra Montenegro har sne-get sig ind i truppen.
Der er ikke færre end seks amerikanske spillere i den albanske trup. Ganske interessant er det at se, at det også er en amerikaner, den 22-årige Danielle Marie Ezel, der skal vogte målet hos albanerne. Fortuna har jo den ligeledes 22-årige amerikaner Kelsey Daugherthy som sidste skanse.
Formbarometrene for de to hold viser, at albanerne er på toppen. I de seneste fem kampe er de fire endt med sejr og en enkelt er spillet uafgjort.
Fortuna har i sine seneste fem kamp opnået to uafgjort, to sejre og et nederlag. Nederlaget kom i kampen mod Odense Q lørdag, hvor Fortuna have chancer, mens fynboerne løb med en 3-2-sejr på Nord Energi Arena. Der er ingen tvivl om at Fortuna-spillerene havde den kamp - de nu er på vej til - i hovedet. Så mon ikke den springer ud derfra og realiseres i en god præstation.
Redaktionen har fået et link til kampen onsdag kl. 18 i Albanien. Det er albansk tv, der laver en fem-kamera-produktion. Så der er ikke tvivl om, at opgøret figurerer højt blandt sportsoplevelser i Albanien. 

No ACF gallery field data found
Flere nyheder