Ubesejrede Fortuna skal holde kursen

20. sep 2018
red Foto
Det er to tætplacerede hold, der lørdag kl. 13 tørner sammen i Vejlby/Risskov Centret i Århus. Hjemmeholdet VSK Århus Indtager 3F-ligaens fjerdeplads med 9 points for fire kampe, mens Fortuna er et trin højere med 10 points ligeledes for 4 kampe tre sejre og en ufgjort .
Fortuna er således ubesejret i ligaen, men led nederlag i UEFA Womens champions league-kampen i Norditalien den 12. september. Fiorentina sendte Fortuna hjem med et 2-0-nederlag.
I lørdags følte Fortuna-pigerne igen sejrens sødme, da det blev til en ligasejr på 6-1 over B93, og så er det spændende, hvor holdet står nu, 6 dager før den europæiske returkamp,
- Vi kom tilbage på sejrkurs mod B93 i en kamp, hvor vi især i 2. halvleg viste vores niveau, siger assistenttræner Peter Enevoldsen.
- Vi fik gang i vores offensive spillere, der scorede nogle mål, som må have give meget selvtillid før kampen i Århus. Der venter der en lidt svære opgaver mod VSK, som vi jo senest tabte til sidst med 2 - 1 i foråret i Hjørring.
Det er et fysik godt hold, hvor spillerne arbejder hårdt for hinanden. Men vi er meget opsat på at få revanche.
Holder vi tempo med hurtigt spil og mange løb uden bold, skal vi nok komme til de chancer, der kan give os tre points og en god tur hjem fra Smilets by Århus.
Og det smil ser Fortuna-spillerne frem til at kunne bevare til efter onsdag den 26. september, hvor der er returbrag i UWCL på Nord Energi Arena i Hjørring. Kampstart kl. 19.
 
Flere nyheder