U18DM bragte sig solidt i spidsen

26. apr 2021

U19DM JUBELRED
Det var en flok glade og lykkelige Fortuna-piger, der samledes til et festligt sejrsfoto oven på søndagens kamp i U18DM på Brøndby Stadion.
Alt ser ud til, at Fortuna i øjeblikket har dansk kvindefodbolds suverænt stærkeste ungdomshold. Med sejren på 2-1, sikret i allersidste minut i kampen mod nummer to, Brøndby, befinder Fortuna U18DM sig nu på fører positionen, og det endda ganske suverænt.
Med 40 points ud af 42 mulige - altså 13 sejre og en uafgjort i 14 kampe - er Fortuna hele ni points foran Brøndby.
Der resterer 10 kampe i U18DM, så Fortuna-holdet tager ikke noget for givet. Den enorme indsats spillere, trænere og ledere har ydet hidtil, slækkes der ikke på. Ingen skal være i tvivl om, at målet er det danske mesterskab i U18.Stillingen U18DMRED
Søndagens kamp i Brøndby bød på stor spænding og jævnbyrdighed en topkamp værdig.
Fortuna lagde stærkt ud på banen i Brøndby. Efter kun 7 minutters spil var stillingen 0-1. Pernille Hesselholt Sanvig blev assisteret af Ellen Frank Mitchel til en fremragende scoring.
Fortunas forspring holdt til et kvarter ind i 2. halvleg, da Cilje Ostenfeld udlignede.
I den næste halve time var spillet ganske jævnbyrdigt, men, da uret stod på 90 minutter, satte Fortuna tingene på plads. Karoline Olesen assisterede Asii Berthelsen, der scorede det vigtige sejrsmål.

No ACF gallery field data found
Flere nyheder