U18 kan vinde DM søndag

31. maj 2019

20190531 U18 holdet red
Sejr i fjerde sidste kamp inden turneringen slutter giver guld til Fortuna
Efter en strålende indsats sæsonen igennem har Fortuna U18 samlet 60 points sammen og ligger hermed syv points foran nummer to Kolding Q. En sejr søndag i Marienlystcentret i Odense, hvor Fortuna tørner sammen med rækkens nr. fire Odense Q er ensbetydende med, at guldet er hjemme.
Fortuna-holdet er ubesejret, og har i turneringens løb kun mistet seks points i tre uafgjorte kampe. Der er tale om en positiv målscore på 78.
Da Fortuna mødte Odense Q i efteråret, blev det til en sejr på 3-1. Siden har Fortunas form været opadgående, og i de seneste tre kampe er det blevet til sejre over Lyseng, Brøndby og FC Nordsjælland.
Det ser ud til, at Fortuna topper netop nu, hvor turneringen er på sit allersidste og man står lige over for den endelige afgørelse.
På holdet er der tale om en yderst koncentreret indsats, og forberedelserne til søndagens meget afgørende kamp er intense. Skulle man mod forventning kikse med favoritværdigheden, er der yderligere tre kamp til at hente guldet. Så det ædle metal skulle være på plads!

Søndagens kamp spilles søndag kl. 13:00.

Flere nyheder