U17 piger fik fornem EM-start

05. maj 2019

U17 landshold resd
Ikke færre end fem Fortuna-spillere - hvilket svarer til en fjerdedel af landsholdstruppen - er med når det i disse dage går løs ved U17 EM i Bulgarien.
Det danske hold er kommet fint fra start. De danske piger stod over for en vanskelig opgave i premierekampen. Modstanderen var de spanske europamestre, men det var en udfordring danskerne forstod at tage i mod.
Kampen endte 0-0 så Danmark har et points med sig fra start.
Danskerne har som nævnt fem Fortuna-spillere på holdkortet. Det er Julie Haugaard, Mathilde Carstens, Signe Carstens, Sofie Lundgaard og Rebekka Frost Frederiksen.
I den anden kamp i Danmarks pulje besejrede Portugal værtsnationen Bulgarien med 3-1, så portugiserne er i spidsen for pulje A. I gruppe B kom såvel Tyskland som Holland i gang med sejre. Tyskerne har en målscore et enkelt mål bedre end hollænder og er på førstepladsen. Østrig og England besætter de to nederste pladser.
Danmark skal i ilden igen på onsdag den 8. maj og her er modstanderen Portugal. Sidste kamp i gruppespillet er mod Bulgarien lørdag den 11. maj. Semifinalerne spilles tirsdag den 14 maj og det er finaledag fredag den 17.maj.

No ACF gallery field data found
Flere nyheder