U17-landsholdsspiller får kontrakt i Fortuna Hjørring

24. feb 2023

Fortuna Hjørring skriver endnu engang kontrakt med et af sine egne unge talenter. Denne gang er det U17-landsholdsspilleren Josefine Valvik. Klubben og Valvik er blevet enige om en aftale der løber frem til sommeren 2025.

Josefine Valvik underskriver kontrakten med Fortuna

- Jeg er utrolig glad og stolt over, at skrive kontrakt med Fortuna Hjørring. Det betyder rigtig meget for mig. Det viser, at klubben tror på mig og ser et potentiale i, at jeg kan blive en af de næste spillere, der kan blive en profil på klubbens Kvindeligahold, siger Josefine Valvik.

 

Valvik kom til Fortuna Hjørring, fra barndomsklubben SHI, da hun var 8 år gammel.

Siden Valvik var helt lille, har der ikke hersket nogen tvivl om, at hun har et stort fodbold-talent.

Hun er en fodboldspiller, der især demonstrerer positiv udstråling og enorm fightervilje. Derudover har hun masser af fart i fødderne, og hun kan godt lide at udfordre og prøve sig selv af.

 

Hos trænerteamet er man meget tilfreds med Valviks indstilling og gå-på-mod.

- Vi er glade for at kunne belønne endnu en af vores unge talenter med en kontrakt. Valvik er en sindsyg dygtig fodboldspiller, der spiller med en ekstrem power. Derudover har hun masser af fart, eksklusivitet, aggressivitet og en helvedes masse gå-på-mod, siger assistenttræner Mathias Bengtsson.

Assistenttræner Mathias Bengtsson.

- Hun er fortsat en ung fodboldspiller, hvor der er en masse at lære, men med hendes fantastiske tilgang til spillet og kursen mod toppen, er hun helt sikkert på den rigtige vej.

Trods sin unge alder - bare 16 år - har Josefine Valvik allerede haft debut for Fortunas ligahold.

- Det var rigtig stort for mig at få debut på førsteholdet. En drøm gik i opfyldelse. Jeg havde kæmpet rigtig hårdt for at få debut, så jeg var både glad og stolt. Min næste plan er at fortsætte min udvikling, og målet er at blive en fast del af Kvindeliga-truppen, så jeg kan spille endnu flere kampe med holdet, slutter Josefine Valvik, der er topmotiveret her lige op til, at sæsonen går i gang.

Flere nyheder