U17-1 vandt 7-0

22. sep 2015

 

Hjemmesejr til U17-1 med spektakulært hattrick

 

 

Fortuna - Bangsbo Freja 7-0 (3-0)  

 

06. min. - 1-0 - Kathrine Brandt, ass. Amalie Heltborg  

14. min. - 2-0 - Nikoline Nielsen  

36. min. - 3-0 - selvmål (hjørnespark af Amalie Heltborg)  

60. min. - 4-0 - Kathrine Brandt, ass. Nikoline Nielsen  

61. min. - 5-0 - Kathrine Brandt, ass. Nikoline Nielsen  

62. min. - 6-0 - Kathrine Brandt  

66. min. - 7-0 - selvmål

 

Tredjeholdet i U17 spillede lørdag hjemmekamp mod Bangsbo Freja, og der var lidt, der skulle rettes op på efter holdenes første indbyrdes møde.

Det blev til en storsejr under vanskelige forhold, hvor meget af kampen blev afviklet i et smalt område på 20 meter, centreret omkring midterlinjen. Holdet indtager nu førstepladsen i puljen.

Men kampen vil nok mere blive husket for et spektakulært hattrick, men mere om det senere.

Det betød, at vi skulle tænke hurtigt i vores omgang med bolden, flytte uden bold, og spille hurtigt, for der var lynhurtigt pres på boldholderen.

Vi havde ændret på vores opstilling til dagens kamp, da det har vist sig i mange kampe, at modstanderne forsøger sig igennem vores centrale forsvar, så til kampen stillede vi for første gang op i en 3-5-2 formation.

Altid spændende at afprøve nyt, særligt når vi ikke har haft mulighed for at øve det til træning. De tre forsvarsspillere: Alma Vajhøj, Sille Christensen og Emma Krage Thomsen fangede hurtigt ideen. De øvrige spillere på holdet fulgte hurtigt efter, og selv med et gult kort, 10 minutters udvisning, til Alma, blev denne omstilling også klaret af de 10 spillere på banen. Men nu til kampens ’detalje’. Efter 59 min. kommer Kathrine Brandt Lauritsen på banen igen efter en pause på sidelinjen. Der skulle blot gå 3 min. før hun havde sendt bolden i nettet 3 gange, og de 3 mål blev scoret på knap 2 min. Desværre blev kun minuttallene noteret, så den samlede tid kender vi ikke.

Det må være sæsonens hurtigste hattrick, ja nok et af de hurtigste i mange år, hvis ikke det hurtigste. På nettet har jeg alene kunne finde frem til en officiel tid fra Premier League på 2 min. 56 sek.

Lørdagens gode vejr betød stor opbakning fra forældre og veninder. Det må gerne gentage sig. Det sætter både spillere og trænere stor pris på.  

Kampens spiller blev Julie Brücker på målet med 6 stemmer.

Flere nyheder