U16-landsholdsmålmand til Dana Cup Academy

06. jun 2023

 Den 15-årige landsholdsmålmand, Mathilde Kristiansen, flytter ind på Dana Cup Academy. Mathilde kommer til akademiet, som hun er blevet optaget på, fra Varde IF og spiller frem over i Fortuna Hjørring.

I øjeblikket er der 16 unge piger på Dana Cup Academy og til sommer kommer der flere fodboldglade piger til.

 

Mathilde er meget glad for og stolt over at underskrive sin første akademikontrakt.

-Det betyder rigtig meget for mig personligt, at underskrive denne kontrakt.

Det viser også, at Fortuna Hjørring finder mig interessant og har lyst til at arbejde med mig, hvilket jeg er mega stolt over, siger Mathilde Kristiansen.

 

Mathilde er en dygtig målmand med store kvaliteter, hvilket hun har vist i både U18 DM-ligaen og på den internationale scene. Mathilde har nemlig netop været med U16-landsholdet i Kroatien, til UEFA Development Tournament.

-Det var en stor oplevelse at være med U16-landsholdet. Jeg er utrolig stolt over at være en del af U16-landsholdet. Det er en stor drøm, som er gået i opfyldelse og en kæmpe cadeau til det, man har arbejdet for, siger Mathilde videre.

I september sidste år var Mathilde på et prøveophold på Dana Cup Academy. Her oplevede hun, hvordan det er at være akademispiller. Mathilde havde hørt en masse godt om Dana Cup Academy og de ting, der tilbydes. Prøveopholdet overbeviste hende og hun blev bekræftet i de ting hun havde hørt og vidste straks, at det var her, hun ville fortsætte sin karriere.

-Jeg glæder mig rigtig meget til at starte på Dana Cup Academy og i Fortuna Hjørring. Jeg forventer et godt fællesskab og en god social dagligdag sammen med ambitiøse piger, der, ligesom jeg selv, brænder for fodbold. Jeg ser frem til træning på højt niveau, hvor der både er fokus på at udvikle holdet og den enkelte spiller, siger Mathilde.

 

Mathilde er en spiller, der brænder for at spille fodbold og som gerne vil udvikle og dygtiggøre sig.

Derudover har hun en masse ambitioner og drømme, som hun håber, hun kan få opfyldt på Dana Cup Academy og i Fortuna Hjørring. Mathilde siger:

-Mine ambitioner er fortsat at udvikle mig som målmand og blive førstevalg på U18 DM-holdet. Desuden håber jeg fortsat at være inde omkring ungdomslandsholdene. På længere sigt drømmer jeg om at blive målmand i Gjensidige Kvindeliga og komme til udlandet og spille!

Har du ligesom Mathilde en drøm om at udvikle dig og blive en endnu bedre fodboldspiller, så tøv ikke med at tage kontakt til Mathias Bengtsson på telefonnummer 28571912 eller mail mathias@fortunahjorring.dk

Af Laura Jensen

No ACF gallery field data found
Flere nyheder