U14 1 med succes

25. jun 2017
 

 Jysk mester 2017

 

Det er nu snart et år siden, at vi begyndte efterårssæsonen 2016 med den nye U14 afdeling, bestående af årg. 2003 og årg. 2004. For alles vedkommende var det første gang, man skulle spille 11-mands fodbold. Det gav en del udfordringer omkring det taktiske i spillet og specielt OFF-side reglen, var helt nyt. Efteråret blev brugt på tilvænning til den nye måde at spille på og det gik stille og roligt den rigtige vej. Resultatmæssigt kunne vi ikke helt matche SIV, som gav os efterårssæsonens 2 eneste nederlag.

Her i foråret 2017 har holdet og spillerne udviklet sig helt enormt, specielt efter vores eneste nederlag i foråret, hvor vi i Skagen tabte 2-1. Efter lidt rokeringer af nogle spillere på nye pladser, har pigerne virkelig formået at føre trænernes ideer ud i livet og stille og roligt, har vi udviklet en spillestil med stort pres på modstanderen og hurtige omstillinger. Samtidig er hele tiden blevet bedre til at passe på bolden, når det er nødvendigt. Vi har arbejdet meget med, at forsvarerne ikke blot skal cleare boldene, men holde bolden i egne rækker ved enten at tage keeperen med eller flytte bolden rundt i bagkæden. Selvom der stadig er plads til forbedring er vi kommet rigtig langt med udvikling af spillet.

Samtidig har resultaterne være fremragende, med kun et ærgerligt nederlag mod Skagen og ellers lutter sejre. Det er vel og mærke sket samtidig med, at ingen spillere har spillet under en halv kamp (bortset fra skadede spillere) og oftest har alle spillere spillet mindst 50 min.

Vi vandt puljen med en målscore på +35 og skulle dermed spille JM. 1. Kamp mod GUG måtte vi ud i forlænget spilletid inden vi vandt 1-0. De efterfølgende kampe; kvartfinalen vandt vi 7-2, semifinalen 6-0 og i finalen slog vi Kolind/Midtdjurs 5-4.

Holder har gennem hele sæsonen bestået af disse seje piger: Mathilde V, Mathilde P, Sofie A, Caroline, Mathilde A, Julie, Camilla Hansen, Josefine M, Camilla Haakonsen, Lærke J, Lili, Amalie, Ann-Zophie, Sofie J., Laura, Liw, Smilla H., Clara I og Madicken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Flere nyheder