U10 på træningslejr

09. okt 2016

En hyggelig træningslejr i Fortunas klubhus

Lørdag d. 8. oktober indtog klubbens U10 piger klubhuset til en vaskeægte træningslejr med overnatning.
Pigerne startede dagen tidligt i Brønderslev, hvor der skulle spilles turneringskampe mod både SHI og Brønderslev. Det blev både til sejre og nederlag, men der blev kæmpet flot af alle og der var super flot forældreopbakning.

Efter kampene i Brønderslev var det hjem og hente bagagen, hvorefter der blev tjekket ind i klubben. Luftmadrasserne blev pumpet og taskerne pakket ud, hvorefter pigerne i samlet trop tog i svømmehallen. Da det jo er vigtigt at restituere efter så mange kampe, så der blev leget i vandet i en times tid.

Da alle var oppe af vandet var tilbage til klubhuset, hvor det varme tøj blev fundet frem, for nu skulle det heppes på stadion, hvor 3F holdet skulle spille mod OdenseQ. Her blev det til en sikker 4-1 sejr til Fortuna på en kold eftermiddag, så det var dejligt at komme tilbage til klubhuset, hvor der ventede pizza og sodavand.

Efter maden blev der hygget til den store guldmedalje. Nogle nød at sidde inde i dynerne og tøsehygge, mens andre tog en time ude på fodboldbanen, hvor der var tændt for lyset. Da det blev tid til Voice JR. Var alle også klar til kage og saft, så der blev gjort et godt indhug i de flotte kager. Efter Voice JR blev det også til lidt landskamp selvom, at det ikke helt gik Danmarks vej, så var det hyggeligt at se fodbold sammen.

Søndag startede med fælles morgenmad, hvorefter den stod på oprydning i klubhuset og afgang hjem med bagagen. For pigerne skulle mødes igen kl. 13 i SHI, hvor de skulle deltage i SHI CUP.

Så man kunne ikke ønske en bedre afslutning på en dejlig fodboldweekend.
Tusinde tak for lån af de dejlige piger.

Trænerteamet.

 

Flere nyheder