Truppen på plads til premieren

08. aug 2015

Bedre placering i 2015-16! Det er maalet for cheftræner Brian Sørensen og Fortuna Hjørring 3F-hold. Og så er der jo kun én plads at gå efter. Det er den, der giver guld og automatisk deltagelse i Champions League.

Søndag kl. 13 skal holdet tage det første skridt mod målet. Det sker i Vejlby/Risskov Centret i Århus hor modstanderen er Skovbakken, et hold, der altid har været i stand til at udfordre Fortuna Hjørring.

- Men nu skal vi godt i gang og vi skal kæmpe målrettet hver gang vi går på banen. Vi råder over en solid trup på 22 veloplagte spillere, der har gået seriøst til træningen her op til sæsonstart, siger cheftræner Brian Sørensen.

Umiddelbart efter seneste sæson mistede Fortuna Hjørring stortalentet Sofie Junge til svenske Rosengaard, Karoline Smidt og målmand Maria Kristensen er stadig skadede mens Mette V. Jensen i øjeblikket er på standby, mens hun overejer fremtidig karriere.

- Det er ikke bare erstatning vi har suppleret truppen med her i sommerpausen. Det er en yderigere styrkelse, som er nødvendig, når vi har så ambitiøse mål, siger Brian Sørensen videre.

- Med denne trup har vi altid en god erstatning ved sidelinjen, såfremt det skulle opstå småskader.

Da vi forrige år vandt DM var vi lige så godt kørende og oplevede nogle gange, at selv landsholdsspillere sad på bænken.

Det håber jeg naturligvis ikke bliver tilfældet i den kommende sæson, men det er betryggende at vide, at vi har det bedst tænkelige materiale.

De nye i Fortuna-truppen er den amerikanske målmand Audrey Baldwin, den serbiske landsholdsspiller Nevana Damjanovic, den brasilianske landsholdsspiller Tamires Gomes, den danske landsholdsspiller Nina Frausing, der blev engelsk mester ned Liverpool, og nu kommer fra tyske Turbine Postdam samt Sarah Dyrhauge der kommer til Fortuna fra Kolding Q.

Der er lagt mange kræfter i at få sammenspillet til at fungere i denne trup. Og, selv om flere af truppens medlemmer har deltaget i landskampe rundt om, ser det ud til at være lykkedes.

Alt er sat op til at klare en vanskelig start først mod Skovbakken og derefter mod de danske mestre fra Brøndby.

No ACF gallery field data found
Flere nyheder