Trist omgang på Nord Energi Arena

20. okt 2018
Sanni red 37J0091
Eneste opmuntring blev de tre points, som fulgte med Fortunas 2-0-sejr over Odense Q
Oven på forrige weekends resultater, havde man sat snuden op efter målfest på Nord Energi Arena lørdag eftermiddag, hvor Fortuna mødte Odense Q, men festen udeblev.
Forrige weekend vandt Fortuna 7-0 i Thisted, mens Odense Q hjemme tabte 10-1 til Brøndby. Så der var dækket op ved festbordet, men dug og service kunne ryddes af uden at være brugt.
Det gik egentlig nogenlunde med at komme i gang. Efter 23 minutters spil scorede Sanni Franssi, og så var det ventet, at der kom gang i tingene.
Men - i stedet for at blive festfyrværkeri blev det ørkenvandring.
Fortuna spillede bevidst på boldbesiddelse, og det lykkedes. Der blev spillet på tværs og tilbage, men kun sjældent optimistisk og målskabende fremad. Det betød, at Odense Q ikke fik noget som helst spil, men samtidig desværre også at Fortuna ikke kom til målgivende chancer.
Eneste forsøg

I første halvleg var Sanni Fransis’ mål så godt som eneste reelle forsøg - og så havde det altså positivt resultat.
Efter de 23 minutter og næsten 50 spilleminutter længere frem var det boldbesiddelse og afleveringer efter nævnte mønster.
Samtidig havde Odense Q "opfundet" en offside-fælde, som Fortuna-spillerne den ene gang efter den anden lod sig lokke i.
Det begyndte i 1. halvleg og forsatte ind i 2. halvleg.
Udskiftning gav liv

Først da Fortuna foretog et par udskiftninger i det 62. minut - Emma Snerle og Frederikke Thøgersen kom ind, mens Caroline Rask og Florentina Olar gik ud - kom der gang i sagerne, og i det 72. minut scorede Tamires di Britto til 2-0.
Der blev tale om en periode med gode forsøg, skud på såvel opstander som overligger, men det blev ved de 2-0. Fortuna skal have noget mere at byde på, hvis holdet skal bevare tilskuerinteressen. 
Lørdagens ørkenvandring skaber ikke interesse!
Foruden de to nævnte udskiftninger byttede Fortuna i det 78. minut Sanni Franssi ud med Ida Guldagre.
Odense Q foretog udskiftning i de 78. minut, hvor Sandra Gabrielle Leegaard Jakobsen gik ud og Nanna Kofoed Mortensen gik ud samt i det 87. minut hvor Sofie Lund Søderholm afløste Maria Maj Madsen.
Fortunas Caroline Møller Hansen blev tilkendt et gult kort.
Kampens dommer var Kenneth Mortensen, mens Michael Kristensen og Nynne Jensen fungerede som linjevogtere.
Nu har Fortuna en uge til at forberede hjemmekampen mod Kolding Q, som lørdag hjemme spillede 2-2 mod BSF.
3F-liga-kampen Fortuna- Kolding Q lørdag den 27. oktober kl. 13 er dedikeret Kræftens Bekæmpelses kampagne Støt Brysterne. Der vil på lørdage blive en række aktiviteter, som har til formål at skaffe penge til denne sag.
Redmaaljubel 37J0133
Holdet jublede, da Sanni Franssi scorede til 1-0.
 
No ACF gallery field data found
Flere nyheder