Kan sikre sig toppen

17. mar 2016

Se første hjemmekamp HER PÅ NETTET

Når Fortuna Hjørring lørdag kl. 13 spiller årets første hjemmekamp i 3F-liagen er udgangspunktet førstepladsen i ligaen, tre points foran Brøndby, og den position bliver der kæmpet for at bevare. Når kampen mod VB Vejle fløjtes af skal der gerne være 36 points på tavlen. Brøndby kan maksimalt nå 33.
- Vi ser frem til lampen med spænding. Der er altid noget specielt ved den første hjemmekamp, og i år, hvor det drejer sig om at bevare den gode udgangsposition forud for lutspillet er det ekstra spændende, siger cheftræner Brian Sørensen
- Vi møder et Vejle-hold, der e forstærket i forhold til sidst vi mødte dem. Så, vi skal være klar fra start og spille op til vores bedste.
Truppe er ikke helt intakt.   Camilla Kur er tvivlsom og Signe Bruun og Karoline Smidt er ikke 100% klar endnu. Vi må også se bort fra de langtidsskadede Caroline Rask og Janelle Cordia samt
Augustine Siliki og Trine Jensen.
Trods det stiller vi med et stærkt hold som er kampivrigt og i god form.
Det bliver hjemmebane-debut for vores nye højre back, den finske landsholdsspiller Tuija Hyyrynen. En sådan hurtig højre back kan publikum glæde sig til at opleve.

Flere nyheder