Topopgør fra midten...

21. aug 2020

 

Forhaand 37J7708

Fortuna kæmper lørdag for vigtige points på Brøndby Stadion
Tidligere har det altid været som ligaens nr. 1 og nr. 2 - indbyrdes skiftende position - Brøndby og Fortuna er mødtes. Når det sker lørdag, er det en anelse anderledes. Selv om det nu sker mere fra midten af ligaen - Brøndby som nr. 3 og Fortuna på en 5. plads, skal det alligevel betragtes som et topopgør i Gjensidige Kvindeliga.
Brøndby er kommet bedst fra start i grundspillet. Det er blevet til to sejre o og et nederlag - altså 7 points. Fortuna havde en uheldig start med nederlag til FC Thy Thisted Q, der topper ligaen. Herefter har de grønblusede rejst sig med sejre over AGF og AaB, så der nu er 6 points på tavlen.Stillingen IMG 2349 002xxxx
Der er tradition for meget jævnbyrdige opgør mellem Fortuna og Brøndby og det er ganske givet en tradition, der bliver holdt i hævd lørdag eftermiddag. Hos odds-sættere er Brøndby storfavoritter, så det er om til Fortuna, at sætte tingene på plads.
I Fortunas seneste kamp onsdag mod oprykkerne fra AaB, blev det til en sikker sejr på 4-0, mens Brøndby onsdag mødte FC Nordsjælland og sikrede sig uafgjort i en 1-1-kamp.
Kampen i Brøndby dømmes af Milad Rajabi.

 

Flere nyheder