Topkamp på Nordenergi Arena

01. jun 2023

En kamp mellem Fortuna og HB Køge er for det meste rimelig intens. Det bliver lørdagens kamp også.

Fortuna kan endnu engang blive de absolutte topholds drillepind, når det lørdag kl. 17 går løs i Gjensidige Kvindeliga på Nord Energi Arena i Hjørring. HB Køge – ligaens øverst placerede – kommer på besøg. Hos Fortuna er forventningerne til denne kamp store.  Den 29. april tog Fortuna to points fra HB Køge i en 0-0-kamp, hvilket bragte Brøndby tættere på Køge. Den 13. maj vandt Fortuna 3-1  over Brøndby  og afstanden mellem de to tophold blev forøget.

Lørdag kan Fortuna så bringe dem tættere sammen igen.

Kommer HB Køge til at rejse fra Hjørring uden points, er der – forudsat at Brøndby lørdag vinder over Kolding IF – kun to points mellem Brøndby og HB Køge, at der er lagt op til et guldbrag, når disse to hold mødes i Køge lørdag den 10. juni.

Fortuna har allerede sikret sig bronzemedaljerne i ligaen. Nogle vil så mene, at kampen på Nordenergi Arena lørdag ikke har nogen betydning.

Det er en forkert opfattelse. Den har enorm betydning for holdets selvtillid, som skal underbygges op til årets finale i Gjensidige Kvindepokalen onsdag den 21. juni kl. 18:30. Her stiller Fortuna op mod FC Nordsjælland på Aalborg Portland Park.

Fortuna har i de seneste kampe bygget til sin kvalitet. Der er ydet stadig større indsats og bedre kvalitet. Senest blev det til en 3-0-sejr over FC Nordsjælland i Farum.

  • På lørdag skal vi bevise, at vi hører til bland ligaens absolut bedste. Vi klarede uafgjort på HB Køges hjemmebane, og vi slog dem ud af Gjensidige Kvindepokalen, så jeg føler, at vi er parat til en kamp på allerhøjeste plan, siger cheftræner Bo Zinck.
  • Vi har nu et hold, der yder 100 pct. og er i besiddelse af den teknik og taktiske indstilling, der skal til, når man vil vinde. Og det vil vi på lørdag!

I forbindelse med lørdagens kamp får ungdomshold U8/U9 fra SHI og Holtet IF mulighed for at spille på den store Norenergi Arena. Tre timer inden ligakampen des de to femmandshold , så de er færdige en time før ligakampen fløjtes op.

Køb billet til kampen her

Flere nyheder