Topholdene tørner sammen igen...

01. okt 2021

red 37J3119 kopier

Endnu engang prøver de to tophold i Gjensidige Kvindeliga kræfter. Det sker lørdag kl. 15:15 på Capelli Sport Stadion i Køge.
Kun en uge efter det seneste opgør mellem topholdene står HB Køge og Fortuna over for hinanden. Begge hold er yderst interesseret i at vise, hvem der hører hjemme helt i toppen, hvilket kræver en afgørelse på kampen efter at mødet på Nord Energi Arena i Hjørring endte 2-2.RED Stillingen kopier
Siden holdene sidst krydsede klinger har de begge været ude i pokalkampe. Herfra gik Fortuna videre, mens HB Køge måtte forlade pokalen.
Men, det er slet ikke muligt, at sammenligne de to pokalkampe.
Fortuna var en tur på Fyn og vendte hjem fra opgøret mod serieholdet fra Stige Boldklub med en sejr på 11-0, mens HB Køge var oppe mod et af kvindeligaens stærke hold fra Brøndby. Med resultatet 2-0 - begge mål scoret af landsholdsspillere Nanna Christiansen, sendte Brøndby liga-rivalerne ud af turneringen.
Skal lørdagens to hold forhåndsvurderes må det være ud fra 2-2-opgøret i Hjørring. Det er to yderst velspillende hold, som viste jævnbyrdighed i det nordjyske. Nu tørner de så sammen på sjællandsk kunstgræs.
-Jeg er ikke tilfreds med kampen i Hjørring. Det kan gøres meget bedre, og det satser vi på i Køge, siger cheftræner Brian Sørensen op til returopgøret.
- Vi skal være meget bedre på bolden og undgå så mange fejlafleveringer, som vi oplevede senest. Vi lod os nok distrahere af, at de kom længere op på banen, end vi havde ventet.
Nu satser vi på at lukke ned, og håber så på scoringer!
Kampen i Køge vises på Viaplay’s streamingkanal.

 

Flere nyheder