Topdommer til Fortuna-kamp

09. okt 2017
BibianaNår Fortuna sammen med Fiorentina onsdag kort før kl. 20 løber på banen på Nord Energi Arena bliver spillerne modtaget af en dommerkvartet på allerhøjeste niveau. 38-årige Bibiana Steinhaus står i spidsen for den tyske kvartet, som skal sikre, at returopgøret i UEFA Womens Champions League mellem Fortuna og Fiorentina, får en sportslig afvikling.
Fortuna har et efterslæb i forhold til den 1. kamp i Firenze. Her løb italienerne med en sejr på 2-1.
-Vi kan ikke få det bedre. Hun er simpelthen den mest kompetente kvindelige dommer i Verden. Vi får garanteret ikke noget foræret, men vi ved, at der bliver tale om den bedst tænkelige ledelse af en fodboldkamp. Det oplevede vi i 2015, da Steinhaus dømte vores kamp i Brescia, siger Fortunas cheftræner Brian Sørensen.
Dengang dømte Bibiane i den tyske 2. bundesliga og blev benyttet i meget afgørende internationale kampe.
Siden er hun avanceret og dømmer i dag helt til tops i Bundesligaen.
De to tyske linjedommere Katrin Rafalski og Christina Biehl samt 4. dommeren Mirka Derlin er også yderst kompetente dommere.
-Nu glæder jeg mig endnu mere til kampen. Det er ikke nogen hemmelighed, at vi havde det vanskeligt med de cypriotiske dommere, da vi tabe 2-1 i Firenze. Der er selvfølgelig ikke garanti for, at vi vinder, men jeg er sikker på, at vi får en fair afviklings af kampen, siger Brians Sørensen.
Cheftræneren er i øvrigt meget fortrøstningsfuld forud for onsdagens kamp.
-Nu kende vi Fiorentina. Vi ved, hvad de kan og hvad de står for. Det forholder vi os til, og der er en vilje til sejr blandt mine spillere. Så jeg tror på, at vi lever videre i Champions League efter onsdag!
Kampen på Nord Energi Arena fløjtes op kl. 20. Der er håb om, at rigtig mange møder på Nord Energi Arena og giver Fortuna-spillerne fuld opbakning!
Flere nyheder