Top og bund mødes

06. okt 2017
red til Odense2
Der er 17 points forskel mellem de to 3F- hold, der søndag kl. 13 tørner sammen på Nord Energi Arena.
Hjemmeholdet - Fortuna - befinder sig på en suveræn førsteplads med 21 points og en målforskel på 23, mens gæsterne fra Odense Q er tredjesidst i ligaen med 4 points og en negativ målforskel på 15.
Men, den store forskel forleder ikke Fortuna til at tage let på opgaven.
-Vi ved, at Odense Q er et hold, der vil spille fodbold, og har de en god dag, kan de være en trussel mod selv den allerbedste modstander. Det gælder også når vi er modstanderen. Derfor skal vi være klar lige fra start, og så skal vi ikke på noget tidspunkt tillade, at fynboerne får etableret et sammenhængende spil, siger Fortunas cheftræner Brian Sørensen.
Fortuna var onsdag ude i en hård kamp mod Fiorentina i UEFA Womens Champions League. Det blev til et knebent 2-1-nederlage i Firenze. Det slår dog ikke benene væk under spillerne fra Hjørring,
-Vi har en god, bred trup, og jeg er overbevist om, at det kommer til udtryk søndag, hvor vi på en gang kan spille med et utroligt stærkt hold og skåne nogle af vore nøglespillere, siger Brian Sørensen.
Han lover samtidig søndagens hjemmepublikum en god oplevelse, der vil blive endnu bedre med støtten fra rigtig mange på tilskuerpladserne.
Søndagens kamp er en opvarmning til onsdagens returkamp i UWCL, hvor kravet er sejr, når der stilles op kl. 20 onsdag aften.
Kampen mod Odense Q skal naturligvis helst følges på Nord Energi Arena, men er man forhindret i at møde op, kan den HENTES HER FRA MYCUJOO!
Fortuna-spillerne benytter i øvrigt dagens kamp til at bidrage til den kampagne - Støt brysterne - som Kræftens Bekæmpelse kører i øjeblikket. LÆS MERE HER OM FORTUNAS INDSATS PÅ DET OMRÅDE
 
No ACF gallery field data found
Flere nyheder