Tømrer holdene sammen og møder ny venner!

17. feb 2020

nye IMG 6168 004
Hvert andet år er Fortunas U18-spillere med i en turnering i Weston ved Fort Lauderdale i Florida. Det er en oplevelse - såvel sportsligt som socialt - som spillerne ser frem til. Får de ikke alle det helt store smil på læben når kampresultater kommer på tavlen, så stråler glæden ud af hver enkelt, når de færdes i sociale omgivelser.
2020 er ingen undtagelse. Der er opnået gode resultater med Fortunas førstehold, mens andetholdet måtte erkende, at matchningen var en anelse for hård.
Blev det ikke til points på banen scorede de til gengæld ved "sidelinjen". 35 spillere og ledere er med på turen til Florida en tur, der også rummede et krydstogt fra Miami til Mexico.
Og i Florida har pigerne en stor oplevelse med privat indkvartering i amerikanske hjem. Her har de mødt utallige jævnaldrende, og der er knyttet gode venskaber.
Også lederne har høstet gode forbindelser. Trænernes kolleger fra Weston er i hvert fald opsat på, at komme til møde deres gæster i disses hjemlige omgivelser. Det er således muligt, at Weston, og måske flere hold fra Florida, lægger vejen om ad Fortuna og Dana Cup.
Nu slapper "rejseselskabet" af i et par dage, hvor de unge nyder stranden og varmen i Florida og ikke mindst hinandens selskab.

Flere nyheder