To Snerle-scoringer og tre points

13. jun 2020

Snerle DSC4005 RED

Fortuna kæmpede sig til sejr og bevarer topplaceringen
Viljen til at vinde er udpræget. Det skinnede klart igennem, da Fortuna lørdag eftermiddag mødte VSK i Gjensidige Kvindeliga på Nord Energi Arena i Hjørring. Efter at have været kommet bagud blev VSKs føring indhentet, og 26 minutter inde i 2. halvleg kom det forløsende sejrsmål.
En af Fortunas landsholdsspillere, Emma Snerle, stod bag begge hjemmeholdets mål.
Efter starten på slutspillet i Farum, hvor det blev til en 2-0-sejr over FC Nordsjælland, havde det publikum, der nu igen fik lov til igen at komme til fodbold, sat næsen op efter sejr, men helt så komfortabel, som man havde håbet på, blev den ikke.
RED DSC3300Inden kampen gik i gang var der lejlighed til at lykønske holdets topscorer i såvel den hjemlige liga som i Champions League, Caroline Møller, der spillede sin kamp nr. 100 for Fortuna.
Spillet i lørdagens kamp var ikke nær så flydende, som det der blev vist i Farum.
Kampen begyndte afventende, men efterhånden overtog Fortuna spillet. Derfor kom det som noget af er chok, da VSK efter godt en halv times spil bragte sig på 0-1.
Her var der en periode med vekslende spil, inden Emma Snerle i halvlegens sidste minut sørgede for det udlignende må, så holde kunne gå til pause med stillingen 1-1.
I anden halvleg var det Fortuna, der demonstrerede det bedste og mest konstruktive spil. Alligevel skulle man 26 minutter ind i halvlegen inden det forløsende sejrsmål blev scoret. Igen var det Emma Snerle, der var i aktion.20200613 Snerle 2 DSC4348
Fortunas unge spillere yder en fornem indsats og det ser ud til at de er parat til at honorere den tillid cheftræner Niclas Hougaard viser dem.
Næste gang de får lejlighed til at tegne Fortuna på positiv vis er onsdag aften, hvor FC Thy Thisted kommer på besøg på Nord Energi Arena i Hjørring. Her er der kampstart kl. 19:00.
Kampen i tal:
32. minut 0-1 Emma Andersen, 45. minut 1-1 Emma Snerle, 74. minut 2-1 Emma Snerle.
Gule kort Fortuna: Signe Carstens og Caroline Rask. Gult kort VSK: Sofie Vendelbo Laursen.
Udskiftninger Fortuna ud Signe Carstens, Caroline Rask, Emma Snerle, Agnethe Nielsen og Sara Thrige. Ind: Karen Holmgaard, Sofie Lundgaard, Rebekka Frederiksen, Mathilde Carstens og Ida Guldager.
Udskiftninger VSK: ud Kathrine Spanner, Cecilie Winther Johansen, Sofie Bloch Jørgensen og Olivia Møller Holdt. Ind: Emilie Grønnebæk Rhode, Mathilde Søjberg Horup, Christina Fensbæk og Malou Xenia Thyrrestrup.
Kampens dommer Nanna Løf Mørch Andersen. Linjedommere Line Maria Rasmussen og Fie Bruun. 4. dommer Nikolaj Boddum Pedersen.
181 tilskuere

RED DSC4089 VSG maal

No ACF gallery field data found
Flere nyheder