To Karoline-scoringer sikrede sejr i Odense

29. mar 2018
Smidt og flere
De havde haft travlt i Odense forud for skærtorsdagskampen. Der skulle ryddes sne, inden man kunne tage imod gæsterne fra Fortuna.
Kunstgræsbanen fremstod pænt og ryddet, da der med ti minutters forsinkelse - dommeren havde siddet fast i en bilkø på vej til banen i Marienlystcentret.
Da spillet blev sat i gang var der imidlertid igen gang i snevejret, og det blev ikke det bedst tænkelige forhold at gennemføre kampen i.
I første halvleg stod der Fortuna på alt, og der gik heller ikke mere end
12 minutter inden topholdet bragte sig i front.
Det var den tidligere Odense-spiller, Karoline Smidt, der sørgede for scoringen og et kvarter senere var hun igen på færde, og bragte Fortuna på 2-0.
Det var et koncentreret Fortuna-hold, der halvlegen igennem holdt OdenseQ fra at komme for langt op mod målet, og det blev da heller ikke til en eneste chance til fynboerne. Det nærmeste var et hjørnespark, som ikke på nogen måde blev farligt.
Fortuna derimod havde adskillige chancer såvel på målet, som på træværket, men der manglede lige det sidste held, så Fortuna måtte nøjes med 2-0, da der blev fløjtet til pause.

Ligger ved maalIMG 0024
Pausen gjorde bestemt ikke Fortuna godt. Men for OdenseQ havde det været positivt at komme ind i varmen for en kort stund.
Fynboerne kom længere frem på banen, og det var ligesom om der var etableret kampvilje.
58 minutter inde i kampen lykkedes det så OdenseQ at reducere. Line Munk Nielsen fyrede af fra lang afstand, og bolden gik i mål uden for Hannah Seaberts rækkevidde.
At Fortuna på noget tidspunkt skulle blive truet havde ingen ventet. OdenseQ var dog tæt på udligning, men skuddet mod mål blev afværget på stregen.

OdenseQ foretog tre udskiftninger. De tre, der gik ud var Mathilde Jensen, Malaika Din Hashmir og Laura Lillholm Petersen. I stedet kom Michelle Sundahl, Julia Hørlunde Nansen og Dorian Tax ind
Fortuna foretog kun en enkelt udskiftning Sara Thrige erstattede Agnethe Nielsen.
Der blev uddelt to gule kort. Et til OdenseQs Michelle Østergaard og et til Fortunas Caoline Rask

 
Flere nyheder