To helt forskellige halvlege

19. nov 2017
Signe 37J8599
Fortuna bevarer sin førerstilling i 3F-ligaen efter søndagens hjemmekamp mod BSF. Det blev til en overbevisende sikker 7-0 sejr mod den københavnske forstadsklub BSF, og så er der 36 points på tabellen, hvilket betyder, at placeringen i toppen af grundspillet bevares. Fortuna er 5 points foran Brøndby, der dog har spillet en kamp færre.
Dagens kamp var delt op i to vidt forskellige halvlege.
I første halvleg viste Fortuna nydeligt, inspirerende og målsøgende spil. Her blev det da også til 4 scoringer, hvoraf Signe Bruun alene tog sig af de 3, men Karen Holmgaard klarede det sidste.
Da Fortuna kom ind til 2. halvleg, var der foretaget et par udskiftninger, som ganske giver havde betydning for initiativet
Signe Bruun og Janelle Cordia blev uden for banen i 2. halvleg, hvor de blev erstattet af Agnethe Nielsen og Sara Thrige. Lidt senere i halvlegen blev Nevena Damjanovic erstattet af Louise Ringsing.
Kampen skulle helt hen i det 81. minut inden, der skete yderligere.
Efter 36 minutter uden egentlige scoringsforsøg, kom Sara Holmgaard til bolden, og så stod der 5-0, og det satte lidt gang i underholdningen. Fem og seks minutter senere blev det 6-0 ved Laura Frank og 7-0 ved Sara Thrige Andersen.
BSF spillede nydeligt fodbold, men der var tale om et meget ungt hold, der havde stor respekt for Fortuna. Et par gange kunne det dog være blevet til scoring, men her manglede heldet.
Selv om man godt kunne have ønsket sig mere underholdning i 2. halvleg, må man sige, at Fortuna gjorde sin pligt, og forberedte sig pænt til sæsonens sidste kamp i slutspillet mod VSK Århus, der i weekenden havde besvær med bundholdet Odense Q. Århusianerne måtte nøjes med en 3-2-sejr.
Nu skal Fortuna have 3 points i den sidste kamp mod VSK for at være sikre på førstepladsen og dermed 10 points, der tage med i slutspillet. Kampen mod VSK spilles lørdag den 2. december.
I søndagens kamp blev der foretaget følgende udskiftninger: 45 min. Fortuna ud Janelle Cordia ind Agnete Nielsen.45 min. Fortuna ud Signe Bruun ind Sara Thrige Andersen, 59. min. Fortuna ud Nevena Damjanovic ind Louise Ringsing, 67. min BSF ud Dajan Hashemi ind Cecilia Pedersen.
Der var 192 tilskuere på Nord Energi Arena.
Sarah 37J8625
No ACF gallery field data found
Flere nyheder