To amerikanere på 22 er på plads hos Fortuna

19. feb 2023

Så er det lige før Fortuna har sin trup til Kvindepokalen og det afgørende slutspil i Gjensidige Kvindeliga helt på plads. Senest er der tilføjet endnu to, unge amerikanske spillere – begge 22 år. De skal finde på plads på Fortunas midtbanen og for den enes vedkommende en anelse mere aggressivt, lidt længere fremme.

Aleigh Gambone kommer fra Clifton i Virginia. Da hun gik på Centreville highschool blev mange forskellige sportsgrene afprøvet. Det viste sig rimelig hurtigt, at hendes fremtid skulle findes på fodboldbanen, og hendes ambitioner rakte ud mod hele verden. Hun gjorde sig bemærket som forward og midtbanespiller – positioner, som hun også indtager hos Fortuna.

Siden 2019 har Aleigh Gambone repræsenteret sin highscool på bedste hold, og hun har leveret såvel på hjemmebane, som når holdet har været rundt i USA for at møde hold fra andre stater.

Foruden highschool-fodbold har Aleigh Gambone -op gennem årene - præsteret fornemt for sin klub.

Libby More - Elisabeth Cunningham More – kommer fra Wilmington I staten North Carolina.

Her havde hun en klubtilværelse hos Wilmington Hammerheads, hvor hun markerede sig som stortalent og holdkaptajn. I en sæson høstede hun titlen som topscorer.

På Cape Fear Academy i Wilmington blev talentet for alvor udviklet.

Af Libby Mores præstationsliste fremgår det også, at hun i omfattende udstrækning har været storleverandør af assits.

Gennemførelse af en uddannelse på West Hamm United International Academy fra 2014 til 2017 hører med til hendes fodbolduddannelse.

 

 

 

 

 

 

No ACF gallery field data found
Flere nyheder