Fortunas Teknikskole

Kære alle samarbejdsklubber

Så er det tid til tilmelding til Fortuna Hjørrings teknikskole!

Til de, der endnu ikke har hørt om Fortuna Hjørrings Teknikskole, er det et supplement for pigespillere i U11, U12 og U13, der brænder for deres sport og gerne vil matches på et højt niveau.

Der bliver seks træninger i foråret, der placerer sig på følgende fredage:

29/4, 6/5, 20/5, 3/6, 10/6 og 17/6.

Alle dage foregår træningen på Fortuna Hjørrings baner fra kl. 16.30-18.00
Træningerne er for U11, U12 og u13.

Er der nok indstillinger på Keepere vil der være træninger med specifik keeper-træning for dem, de resterende træninger er keeperne med som markspillerne, da boldteknik for keeperne også er essentiel i fodboldspillet.

De to faste trænere på Teknikskolen er cheftræner Trine Jensen, der er tilknyttet Fortuna Hjørrings U16- og U18-elite samt cheftræner Henrik Bjerregaard, som er cheftræner på u14 liga 1.

Træningen tager udgangspunkt i moderne fodboldfaglige og pædagogiske principper for aldersrelateret børnetræning.

Der er ikke nogle specifikke kriterier for indstilling af spillere til Teknikskolen. Tilbuddet retter sig dog primært mod de dygtigste spillere overordnet set inden for det tekniske, taktiske, fysiske område. Desuden er det vigtigt, at pigerne har en stor entusiasme i forhold til deres sport.
Indstilling af spillere skal foregå ved, at en klubkontakt sender en mail til trinejensen65@live.dk hvor alle spillere, nye som gamle, indstilles ved navn, årgang og klub.
Der er en facebookside man kan tilmelde sig, når man her tilmeldt sig gennem mail. Gruppen hedder Teknikskole Fortuna Hjørring 21/22.

Efter træningen d. 6/5 forbeholder vi os ret til at selektere i gruppen. For at undgå for stor selektering, er det vigtigt, at indstillingen af spillerne er velovervejet. Der kan forekomme selektion igen efter 3/6, denne selektion er dog ikke fastlagt og kommer an på niveauet på pigerne.

Har I spørgsmål, kan de ligeledes rettes til ovennævnte mailadresse.

Mvh
Trine Jensen,
Cheftræner Teknikskolen i Fortuna Hjørring

Eliteidrætsklassen

Læs mere

Stjerneskudscamp

Læs mere

Kontakt

Børge Christensensvej 5,
9800 Hjørring
+45 98 91 17 00
Daglig åbningstid: 9-16
fortuna@danacup.dk