Taktikken er på plads

22. sep 2016

Brøndbys hjemmebane en hård udfordring Følg kampen på nettet

Det er noget af en voldsom ligastart oven på en periode, hvor adskillige af Fortunas spillere har deltaget på diverse landshold. Ærkerivalen på deres egen bane i Brøndby er ikke nem at bide skeer med, men Fortuna føler sig sat op til kampen, der spilles lørdag kl. 15.
Der er endnu engang tale om et topopgør. De to hold fører 3F-ligaen begge med 18 points.
- Det er en svær udekamp. Opgør mod Brøndby er altid en stor udfordring, siger cheftræner Brian Sørensen.
- Jeg mener ikke, at vore landsholdsspillere viser speciel træthed oven på landskampsstrabadserne og her står vi i givet fald helt lige, da Brøndby jo også har haft flere spillere med i landskampe.
Vi er dog ikke helt forskånet for skader. Tuija Hyyrynen blev skadet under landsholdssamlingen og Camilla Kur har døjet med sydom over en længere periode. Spillere som Caroline rask og Signe Bruun er heller ikke 100% klar. Men vi satser på at byde et velspillende Brøndby-hold op til dans. Vi arbejder hårdt på at sikre os en sejr på Brøndbys hjemmebane. Vi skal to sæsoner tilbage for at finde en sejr i Brøndby.
Såvel Fortuna som Brøndby har efter lørdagens kamp en lille pause, indtil lørdag den 1. oktober, hvor der er ligakampe og så går det løs. Begge de danske tophold skal ud i kampe i UEFA Womens Champions League. Fortuna spiller onsdag den 5. oktober kl. 19:30 på udebane mod Atletic Club i Bilbao, mens Brøndby samme dag skal til Østrig og møde St. Pölten. Der er returkampe i Champions League den 12. oktober.

Kampen i Brøndby kan følges her på nettet!

Jubelmaal

No ACF gallery field data found
Flere nyheder