Tak for hjælpen .... Den sætter vi pris på

27. aug 2018
Alle red
140 frivillige hjælpere mødte lørdag den 25. august op på Vendelbohus, hvor Dana Cup holdt hjælperfest og takkede de mange for en fornem indsats i uge 30.
For første gang tog Dana Cup fat på at uddele mere håndgribelige og synlige beviser på hjælpernes indsats. Dana Cup ønske at vie taknemmelighed og påskønnelse. Derfor er der indstiftet et par synlige beviser.
Til hjælpere, der har været med 25 gange, udleveres der nu et diplom, og der er indstiftet en hel speciel pris, der tilfalder en hjælper, som har yder en speciel indsats. Det er Årets Dana Cup’er.
Årets Dana Cup’er 2018

Kalle og Finn red
Og denne påskønnelse årgang 2018 tilfald Jacob Kallehauge
Kalle har været med ved Danacup siden 2002. Kalle det er ham i de orange bukser, der suser rundt på pladsen.
Han møder i køkkenet kl 6 om morgenen og kører derfra tidligst kl 22-23 om aftenen. Kalle står aldrig stille, og det eneste tidspunkt, hvor han sidder ned er når han kører truck, og når han spiser.
En joke går på, at vi, når vi ikke lige kunne finde Kalle, var det nok var fordi, han havde en kort pause, som han brugte til at lægge nyt tag på Vendiahallen.
Hver vinter har Kalle gang i opfindelserne af forskellige ting, som kan gøre tingene i køkkenet nemmere. Af opfindelser kan nævnes: komfuropsats og borde i specialmads teltet, rustfri rammer til alle køleskabe, stativer til spande og grydevask, kølediske til hjælperbespisningen osv.
Man kan altid stole på Kalle. Beder man ham om hjælp, kan man være sikker på, at man får det. En rigtig god kammerat, der altid er klar til at hjælpe.
Tak til jer alle
Ellers lød formandens tale:
-En rigtig stor TAK til jer alle sammen!
Den indsats - I yder - betyder, at Dana Cup i 2018 kørte problemfrit og blev en stor oplevelse for alle vores deltagere - ja, også for Hjørrings borgere.
Der var selvfølgelig - som sædvanligt - opgaver, der skulle løses, og det blev de, efterhånden som de dukkede op, sagde Dana Cups formand Finn Larsen i sin tale til hjælperne.
-Hvert år er vi spændt på, hvordan det kommer til at gå med så stor en turnering - og så gik det jo bare fantastisk godt. Og i år kørte busserne også godt!
Det er en fantastisk indsats, der er ydet af alle frivillige!
Lige fra det øjeblik gæsterne kom hertil med færger og fly, til de, en lille uge senere, rejser hjem, møder de en formidabel hjælpsomhed.
På havnene og i lufthavnen får de en fin velkomst, på skolerne bliver de taget godt i mod, når det går løs på banerne fungerer tingene, og når der skal spises, kan alle komme til fadet!
Jeg kunne blive ved med at opremse ting, som der bliver sat pris på. Det er jeres fortjeneste, og det er vi meget taknemmelige for.
Jeg vil derfor rette en kæmpe-tak til alle jer, der yder en kæmpe-indsats og gør uge 30 til en fantastisk oplevelse for 20.000 unge fodboldspillere og deres ledere.Lissy og Jette red
Det her i aften kalder vi jo en HJÆLPER-FEST, og det er da også først og fremmest den indsats, alle I frivillige yder, der skal påskønnes og takkes for!
Men jeg vil også benytte lejligheden til at rette en stor tak til personalet i Dana Cup og Fortuna. Der er ikke tvivl om, at I alle har ydet ekstra her op til Dana Cup-ugen og at I har knoklet i ugen.
TAK SKAL I HA’ ALLE SAMMEN!
I uge 30 fordobles indbyggertallet i Hjørring.
For mange år siden var hjørringenserne betænkelige ved invasionen.
Men i dag tager alle imod med åbne arme. Det skyldes først og fremmest, at I - frivillige hjælpere og personale - yder den indsats, der får det hele til at glide!
TAK skal I ha’!
Jeg håber, at I også har haft en god oplevelse i uge 30, og er klar til at smøge ærmerne op, når det igen går løs i 2019.
 
 
 
 
 
Formand og næstformand i Fortuna, Jette Andersen og Lissy Kærholm, studerer 25 gangs diplomet   
 
 
 
No ACF gallery field data found
Flere nyheder