Stortalent søger Fortuna

31. jan 2021

Mathilde og Niclas IMG 1841
16-årige Mathilde Carøe Vistisen har lavet aftale med Fortuna og Dana Cup Academy og indtræder i liga-truppen
Det er en absolut talentfuld midtbanespiller, der flytter ind hos Fortuna. Mathilde Carøe Vistisen har spillet 5 U17-landsholdkamp og 9 kampe på U16-landsholdet.
Hun har haft sine første fodbold år i Team Viborg og så har hun i det seneste halve år været hos FC Nordsjælland.
Nu vender hun altså hjem til hovedlandet.
- Mathilde er en spiller, vi har ønsket at arbejde sammen med i lang tid. Vi tror på, at vi kan være med til at udvikle Mathilde til at blive en fremtidens profil i Kvindeligaen, dMathilde fritlagt IMG 1840beskerfor er vi meget glade for, at det nu er lykkedes os at få Mathilde tilknyttet i Fortuna Hjørring, siger Fortunas cheftræner Niclas Hougaard.
- Aftalen med Mathilde er en cadeau til vores set-up og til det talentprogram, som vi hele tiden arbejder på at optimere.
- Mathilde er et bevis på, at vi kan tiltrække nogle af de bedste, unge kvinde/pige-fodboldspillere i Danmark!
Mathilde er en dygtig midtbanespiller, der både har gode visioner i sit spil frem i banen, samtidig med, at hun også kan binde spillet sammen og være et omdrejningspunkt centralt i banen.
Hun har en stærk pasningsfod, og dækker store områder i banen, og er derfor også et godt eksempel på en midtbanespiller, der både kan skabe balance for vores hold, og ubalance for modstanderen.

Mathilde og far Brian IMG 1840

                                                                                                                                     

 

 

Mathilde er nu i gang med Fortuna, efter at hun kom til Hjørring, sammen med far Brian Vistisen, for at underskrive kontrakten

 

Flere nyheder