Stensballe 2016

31. aug 2016

U14 Vest vinder guld i Stensballe

 

Talentstævne Stensballe 2016 U-14 Vest deltog i weekenden i Talentstævne Stensballe i Horsens. Vi ønskede på forhånd, at spillerne skulle arbejde med at gøre sig spilbare. Det var en af de ting, vi kæmpede med under Dana Cup.

Vi spillede den første af syv kampe fredag aften, hvor vi besejrede Varde 4-0. I denne kamp leverede vi en meget fornem indsats rent defensivt og offensivt lavede vi 4-5 chancer. Stor ros til holdet for at følge oplægget, særligt omkring midtbanespillernes rolle som afsluttere; 2 ud af 4 mål kom fra den centrale midtbane.

Lørdag blev lidt nat og dag. Middelmådige første halvlege afløste fine anden halvlege (Odense, Brøndby og B93). Lørdagens bedste præstation var i 2-0-sejren over Horsens. En koncentreret holdindsats, hvor Horsens ikke skabte en gennemspillet chance. I forhold til turneringens mål - at gøre sig spilbar- var det i perioder, det lykkes. Dog måtte vi også konstatere, at vi lidt for ofte var for ivrige og ville spille bolden fremad, selvom modtageren ikke var spilbar.

Søndag formiddag gjaldt det så Lyseng i semifinalen, og her leverede vi turneringens bedste præstation såvel offensivt som defensivt. Kampens indledning er lidt rodet, men vi får efterhånden tiltvunget os et overtag og sætter os tungt på kampen. Vi gør os spilbare for hinanden, og lykkes flere gange med at spille den frie mand.

AaB ventede i finalen, og vi valgte at indstille os mere på modstanderen, end vi havde gjort hidtil. Første halvleg domineres af AaB, særligt omkring hjørnespark er de farlige, ligesom de et par gange fanger os, hvor vi står forkert. Offensivt skaber vi en stor chance. Som kampen skrider frem, vinder vi mere momentum, og vi holder AaB fra at skabe chancer. Med et kvarter igen bringer vi os på 1-0. Vi leverer en utrolig arbejdsindsats i finalen og spiller med en disciplin, som er dybt imponerende - flot! Herefter kunne vi ganske fortjent modtage guldmedaljer og pokal.

Som nævnt arbejdede vi meget med at gøre os spilbare og spille den frie mand. Det lykkes i perioder, men spillerne er bevidste om det og forsøgte. Det er et område, hvor vi vil blive bedre og bedre. Vi lavede 27 mål, hvilket er positivt, men vi må også erkende, at vi i enkelte kampe ikke var koncentrerede nok i det defensive arbejde. Det gik, men vi vil også møde hold, hvor vi ikke kan forvente at lave fire mål, og i de kampe skal vi have en stærk defensiv. Afslutningsvis vil vi også rose holdets karakter; i de tætte kampe, hvor vi kom bagud, holdt spillerne stand og meldte sig ind i kampene. Det var imponerende at være vidne til.

Tak til tilskuerne for hjælp med diverse og ikke mindst tak for opbakning weekenden igennem.

På vegne af trænerteamet / Tobias

No ACF gallery field data found
Flere nyheder