Starter med aftenkamp i Varde

11. aug 2017
Så tages der hul på efterårets 3 F kampe - der skal spilles 14 af slagsen inden den 2. december, og det ser umiddelbart ud til, at Fortuna får en blid start. På mandag, den 14 august kl. 19:00 går det løs på Sydbank Stadion i Varde mod et hold, der i foråret sluttede som nr. 2 efter Odense Q i kvalifikationsligaen, mens Fortuna jo var i slutspillet, og vandt sølvet.
Fortuna har i sommerpausen sag farvel til fire af sidste sæsons spillere. De to finske landsholdsspillere Tuija Hyyrynen of Nora Herum samt den norske målmand Guro Pettersen har forladt Fortuna, ligesom Camilla Kur nu prøver lykken i den norske klub Vålarenga.
Nu skal det blive spændende at se, hvorledes Brian Sørensen vælger at sætte sit hold til premierekampen. Fortuna har haft tilgang af flere unge talenter, og de unge, der allerede i foråret pressede på, er en stor mulighed, når holdet skal sendes på banen.
I Varde har man netop måttet erkende, at anfører Pernille Andreasen er stoppet, hvilket naturligvis bliver et savn.
Fortunas cheftræner, Brian Sørensen ser nu frem til mandagens opgør i Varde.
- Det er altid spændende med den første turneringskamp. Vi glæder os til at komme i gang.
Jeg ved, at Varde vil kæmpe indædt, så vi skal være tålmodige og lade bolden gøre arbejdet.
Men jeg er sikker på vi nok skal få en sejr med hjem, slår Brian Sørensen fast, og så skal det hele jo gerne ende med en topplacering!
Flere nyheder