Stærkt tvillingepar fra Vejle

28. jun 2017
Spillere 655x364x
Karen og Sara Holmgaard indgår i Fortunas 3F-trup fra næste sæson
Fortuna har indgået aftale med det meget stærke tvillingepar Karen og Sara Holmgård, der siden de var 15-16 år har repræsenteret Vejle Boldklub, hvor det er for begges vedkommende er blevet til flere end 75 kampe på 3F ligaholdet.
Sara er en kontant forsvarer med en plads på venstre back. Oven i kampene for Vejle er hun noteret for 30 kampe på diverse ungdomslandshold. Karen er den stabile meget bevægelig spiller placeret cebtralt midt. 25 gange har DBU haft bud efter hende, når der skulle spilles ungdomslandskamp.

- Sara og Karen Holmegaard er spillere, der begge besidder de egenskaber, vi leder efter i Fortuna! Det er to spillere med den rette indstilling, siger cheftræner Brian Sørensen.
- Vi har haft dem til prøvetræning, og her viste de det, vi også har set dem præstere i kampe. Der potentiale i dem, og jeg er ret sikre på, at vi kan tage dem op til næste trin på deres fodboldkarriere. Jeg er glad for, at de har valgt at tage udfordringen, og jeg er sikker på at de bliver et godt bekendtskab i Fortuna.
- Det er i sig selv en stor bedrift, at de i en alder af 18 år har spillet så mange ligakampe. Begge spillere kommer til at læne sig op af vores profiler og skal lære af dem. 29-årige brasilianske Tamires på venstre back og 30-årige Jeanelle Cordia på den centrale midtbane bliver forbilleder og "læremestre" for tvillingerne.
Flere nyheder