Spillet var der - målene udeblev

11. sep 2016

Fortuna savnede skarpheden mod Kolding Q

De spiller pænt! Det virker også som om spilleglæden er der, men, skal den bevares, må der skrues op for skarpheden. Alligevel blev det til en 2-0-sjer over Kolding Q og 3 points i 3F-kampen på Bredbånd Nord Arena i Hjørring.

Ovenpå midt-uge-kampen i Kolding, hvorfra Fortuna kunne rejse hjem med pokalsejren på 0-7, var der forventninger til målfest på Bredbånd Nord Arena, men de 209 tilskuere blev snydt for festen.

Det skortede ellers ikke på målchancer kampen igennem, men når det kom til afslutningerne manglede skarpheden.

Frederikke

Man troede imidlertid, at Frederikke Tøgersens mål til 1-0 efter den halve time kunne være forløsningen, men vilje og beslutsomhed var ikke helt til stede, når chancerne blev etableret.

I anden halvleg skulle der også gå en halv time inden scoring. Her var det Karoline Smidt der kom på måltavlen med sit femte sæsonmål – to i ligaen og tre i pokalturneringen.

Koldings setup var præget af det store nederlag i pokalkampen, og det gjorde ikke mulighederne bedre for Fortuna. Men hjørringenserne har så godt et hold, at det også bør kunne åbne i sådanne situationer.

Nu får Fortuna en pause, hvor adskillige af holdets spillere, skal optræde på diverse landshold, og så skulle alle gerne være klar, når det går løs den 24. september i København mod Brøndby, som efter weekendens runde er placeret i toppen af 3F-ligaen med samme points 18, som Fortuna, men en målscore der ligger fire over.

1-0  31. minut Frederikke Thøgersen

2-0  75. minut Karoline Smidt

Udskiftninger

Kolding: Ud Cathrine Graversen ind Signe Boysen, Ud mille Gejl Jensen ind Sanne Troelsgaard, Ud Louise Dannamann Eriksen ind Sofie Riis

Fortuna: Ud Caroline Rask ind Nora Heroum, Ud Caroline Møller ind Karoline Smidt, Ud Camilla Kur ind Signe Kallesøe Bruun.

Kampens dommer: Lasse Læbel Graagaard, Linjedommere: Michael Karstenskov og Leif Pedersen

Flere nyheder