Spar Nord fortsætter som hovedsponsor

23. mar 2023

Spar Nord og Fortuna forlænger samarbejdet. En ny aftale, der bekræfter at Spar Nord fortsat er klubbens hovedsponsor, er skrevet under. Det er et mangeårigt samarbejde, der hermed forsegles.

-Fællesskabet, foreningslivet og frivilligheden er helt centrale værdier i Fortuna Hjørring, Dana Cup og hos os i Spar Nord. Vi lægger stor vægt på at understøtte de sunde fællesskaber, og det har stor betydning for os, at vi er med til at gøre en positiv forskel for foreningslivet i Hjørring Kommune. Derfor anser vi samarbejdet med Fortuna Hjørring som et perfekt match, siger Jesper Cebula Rasmussen, direktør Spar Nord Hjørring

-Vi er meget glade for, at Spar Nord forlænger aftalen. Vi har i mange år haft et godt samarbejde, da vi deler mange af de samme værdier. Vi siger tusind tak for opbakningen og ser frem til det fortsatte gode samarbejde, siger Jette Andersen, direktør hos Dana Cup.

Fra Fortuna og Dana Cup er der tillige en kæmpestor tak til Spar Nord Fonden, som sidste år donerede 150.000 kr.

Formålet var at genskabe motivation og humør hos de mange frivillige, der gør Dana Cup til en kæmpe oplevelse for deltagere fra hele verden.

Donationen blev brugt til at afvikle en fest for alle frivillige i Dana Cup. En stor tak for en fornem indsats.

 

Flere nyheder