Spændende periode hjemme og i Europa

21. sep 2017
Frede
Fortuna står over for en yderst spændende periode, som holdet tager fat på lørdag, når det går løs i 3F-ligaen mod BSF i Ballerup. Herefter spille der i landspokalen den 26. september mod Meirup, hvorpå der er endnu et opgør i 3F-ligaen mod VSK Århus, og så går turen til Firenze til det første opgør mod Fiorentina i UEFA Womens Champions League.
Efter perioden med landsholdsfodbold er det nu klubberne det drejer sig om, og i Fortuna lægger man ud i 3F-ligaen fra en førerposition. Holdet har efter de første fem kampe maksimumpoints 15 og gik til pausen med en opmuntrende 3-1-sejr over Brøndby, der ligger på en tredjeplads med 9 points, dog for kun fire kampe.
Lørdagens modstander - BSF - har i sine første fire kampe hentet 6 points hjem fra sejre over Vejle og Varde, mens holdet er besejret af Brøndby og Kolding Q.
Alt andet lige er Fortuna favorit i lørdagens kamp.
Der skal laves et solidt arbejde i de hjemlige opgør, så det er et topmotiveret Fortuna-hold, der stiller op til UWCL-opgøret i Firenze den 4. oktober og til returkampen i på Nord Energi Arena i Hjørring den 11. oktober.
No ACF gallery field data found
Flere nyheder