Snerle tog imod dem hjemme fra

11. okt 2021

Dronninglund
Søndagens ligakamp på Nord Energi Arena mellem Fortuna og AGF blev en helt igennem festlig oplevelse - ikke mindst for en flok børn fra Dronninglund og Holtet.
På Nord Energi Arena tog Fortunas landsholdsspiller, Emma Snerle, imod sine bysbørn fra Dronninglund. Det var en kæmpeoplevelse for de mange helt unge fodboldspillere fra Østvendsyssel, da de kunne følge deres idol. Emma Snerle trådte sine første fodboldstøvler i klubben i Dronninglund, hvor der nu er en ny generation på vej. Hun ligger ikke skjul på, at oplevelserne i barndomsklubben har været store, og de har været en fremragende baggrund for at gå ind i den store fodboldkarriere.
SnerleskriverKampen mod AGF blev fulgt fra tribunen, og der var noget at glæde sig over. Nok scorede Emma Snerle ikke, men hun skabte adskillige chancer og målgivende oplæg. Senest Fortuna mødte AGF kom Emma Snerle på måltavlen tre gange. Søndag måtte man tage til takke med en underholdende indsat og så fik børnene fra Dronninglund en kæmpe oplevelse, da de kom i snak med idolet og kunne tage en autograf med hjem til Dronninglund.
Jo, det var en totaloplevelse og det var det tillige for en gruppe unge fodboldspillere fra Holtet. De fik en kæmpeoplevelse, da de besøgte Fortuna, Dana Cup Sportscenter med Dana Cup Academy, hvor en snes unge fodboldspillere lever et drømmeliv med fodbold. Pigerne fra Holtet kom også til at opleve Fortunas sejr på Nord Energi Arena, og så var dagen reddet.

Holtet

Flere nyheder