Sluttede værdigt på hjemmebanen

08. maj 2019

 37J4076

Med en sejr på 4-0 over FC Thy Thisted var der ikke tvivl om sølvet

Fortuna Hjørring rundede forårets hjemmekampe værdigt af, da det onsdag aften blev til en sejr på 4-0 over FC Thy Thisted. Med den sejr konsoliderede Fortuna sin andenplads og hentede dermed sølvet hjem til Hjørring. Thyboerne er havnet på slutspillets sidsteplads, selv om de på det seneste har præsteret nydeligt i et par kampe mod Kolding Q og VSK Århus.
Aftenens kamp kom i gang ganske trægt, og første halvleg blev ikke den fodboldmæssig oplevelse Fortuna ellers kan være i stand til at give sit publikum. De 149 tilskuere på Nord Energi Arena måtte væbne sig med tålmodighed indtil 12 minutter ind i anden halvleg, og da var det et selvmål fra FC Thy Thisted, der åbnede ballet.
1600px COLOURBOX39035860Denne åbning havde Fortuna evne til at følge op. Syv minutter senere scorede Fortuna selv. Det var Florentina Olar, der bragte stillingen op på 2-0. Så skulle der kun gå yderligere seks minutter, inden Caroline Møller kom på scoringslisten. De 3-0 holdt i 18 minutter, inden Sara Holmgaard slog sejren fast. 4-0 over FC Thy Thisted er et udmærket rygstød inden Fortuna lørdag spiller ude mod Brøndby i København. Den kamp var udset til at skulle være afgørende for danmarksmesterskabet. Nu er den sag imidlertid afklaret. Med sejr over BSF onsdag aften ryddede Brøndby enhver tvivl af bordet. Guldet og mesterskabspokalen afleveres i København, men Fortuna går lørdag efter en ærefuld afslutning.
Onsdag aften skånede Fortuna et par af sine landsholdsspillere, Karen Holmgaard og Emma Snerle, så der er mulighed for at indtage banen i Brøndby i allerstærkeste formation.1600px COLOURBOX39035858
Kampen i tal
57. minut 1-0 selvmål ved Line Saustrup Kristensen
64. minut 2-0 Florentina Olar
70. minut 3-0 Caroline Møller
88. minut 4-0 Sara Holmgaard
Kampens dommer Andreas Rosander Andersen, linjedommere Michael Karstenskov og Søren Hjortholm

1600px COLOURBOX39035859

No ACF gallery field data found
Flere nyheder