Sluttede med æren i behold

19. jun 2015

Brøndby - Fortuna

 

Fortuna Hjørring hentede to måls føring og slog de danske mestre i Brøndby i en 2-3 kamp.............

Der var æren at spille om, da Fortuna Hjørring lørdag mødte de danske mestre og årets pokalvindere fra Brøndby. Allerede for tre spillerunder siden var det afgjort, at Fortuna ikke kunne genvinde det danske mesterskab, som blev placeret i Brøndby, og grundlovsdag slog københavnerne sin suverænitet fast ved at vinde pokalmesterskabet.

Men lørdag dag blev det så til en ærefuld revanche til Fortuna Hjørring. 3-2 til de grønne i en kamp, hvor starten langt fra var tilfredsstillende. Selv om Brøndby allerede efter få minutter fik en spiller, Louise Kristiansen, vist ud, lykkedes det holdet at komme foran 2-0 på mål af Therese Nielsen og Nicoline Sørensen. Mod slutningen af 1. halvleg begyndte Fortuna Hjørring at få styr på spillet, så man kunne gå til pause kun et enkelt mål bagud. Canadiske Christabel Odura scorede til 1-2 få minutter før halv tid.

Det var et Fortuna-hold fuld af kampgejst, der kom på banen til anden halvleg, Christabel Odura var igen på pletten og modtog et oplæg, som hun elegant placerede i Brøndby-målet til det udlignende 2-2. Der blev presset, og 71. minutter inde i kampen kom forløsningen. Amalie Vangsgaard, der er udpeget til månedens spiller i Fortuna, scorede månedens mål, nemlig sejrsmålet til 2-3. Så blev der jublet, og det var lykkelige Fortuna-piger, der fik sølvmedaljerne hængt om halsen, en handling, der blev udført af formanden for DBUs kvindeudvalg Mette Bach og DBUs formand, Jesper Møller.

Efter et forår med trængsler, som følge af rigtig mange skader, er der nu plads til en ferielignende pause. Spillerne kan restituere og lade op til et efterår, hvor jagten på det danske mesterskab 2016 indledes. Samtidig skal der spilles kampe i Womens Champions League.

Kampfakta:

Mål:

7´Therese Nielsen 1-0

19´Nicoline Sørensen 2-0

40´Christabel Oduro 2-1

65´Christabel Oduro 2-2

71´Amalie Vangsgaard 2-3

Fortuna:

Trine Jensen - Mette V. Jensen - Janelle Cordia - Luna Gewitz - Florentina Olar - Michelle Madsen - Nora Heruom (75´Line Pedersen) - Christabel Oduro (67´Nejra Sabic) - Frederikke Thøgersen  - Line S. Jensen - Amalie Vangsgaard (75´Chi Chi Igbo)

 

 

 

 

No ACF gallery field data found
Flere nyheder