Klar til slutspil fra toppen

19. mar 2016

5-0-sejr over VB Vejle giver optimisme til pokal- og slutspil

Der stod Fortuna Hjørring på alt lige fra start på kampen mod VB Vejle på Bredbånd Nord Arena lørdag eftermiddag. Efter nydeligt og konstruktivt spil kunne de GRØNNE glæde sig over en solid sejr på 5-0. Den sejr og de tre points, der følger med, placerer Fortuna Hjørring helt i ligaens top forud for årets slutspil, der går i gang den 4. april. Her har Fortuna hjemmebane mod Kolding Q. Brøndby slutter grundspillet som nr. to efter en sejr på 8-0 over Skovbakken. De to tophold forlader grundspillet med henholdsvis 36 og 33 points, hvilket betyder, at de har 18 og 17 points med ind i slutspillet, hvor Skovbakken deltager ned 13 startpoints og Kolding Q med 12. Alle hold har visket måltavlen ren. Det var en fornøjelse af følge Fortuna i lørdages kamp. Spillet fungerede, og der blev plads til at prøve flere unge spillere og skåne andre. Vejle var meget tam, og spille sig overhovedet ikke til chancer. Kampen i tal:   22 min: 1-0 Sarah Dyrehauge på hovestød efter indlæg fra højre side 34. min: 2-0 Florentina Olar efter fornemt indlæg fra Frederikke Thøgersen. 58. min: 3-0 Nora Heroum præcis placering fra tæt hold 62. min: 4-0 Sara Dyrehauge på hovedstød 89. min: 5-0 Luna Gewitz på fornem afslutning

Fortunas startopstilling: 40. Cecilie Breil Kramer 2. Tuija Hyyrynen 3. Tamires Di Britto 4. Nevana Damjanowich 7. Line S. Jensen 10. Nora Heroum 11. Fiorentina Olar 18. Sarah Dyrehauge 21. Amalie Vangsgaard 22. Frederikke Thøgersen 23. Luna Gewitz

Udskiftninger: 14. min. Vejle ud målmand Kathrine Beck (skadet) ind Mille Fløe 45. min. Vejle ud Marika Skov ind Rana Ziraki 55. min. Fortuna ud Nevana Damjanowich ind Laura Frank 59. min. Fortuna ud Line S. Jensen ind Chi Chi Igbo 64. min. Fortuna  ud Sarah Dyrehauge ind Caroline Møller 70. min. Vejle ud Laura Nyrup ind Kamilla Møberg Jensen

Der var 163 tilskuere til kampen

No ACF gallery field data found
Flere nyheder