Skrap uge oven på lørdagens nedtur

18. apr 2021

RED Olivia Moller Holdt

Fortunas hold i Gjensidige Kvindelige står over for en skrap uge, efter at holdet i weekenden oplevede ikke så lidt af en nedtur i kampen mod Brøndby. På bane 2 ved Brøndby Stadion blev det til en hjemmesejr på 4-1. Det var en alvorlige nedtur for Fortuna, der er lige ved at miste drømmen om en placering i ligaens top. Her har såvel weekendens modstander som topholdet HB Køge øget afstanden til Fortuna, der dog stadig indtager ligaens tredjeplads otte points efter Brøndby og 10 points efter HB Køge.
For en gangs skyld kunne Fortuna slet ikke hamle op med et velspillende Brøndbyhold.
Fortuna-spillerne kørte acceptabelt med bolden, men man savnede en fremadrettet, målsøgende attitude.
En sådan var til gengæld til stede hos Brøndby, og efter 22 minutters spil bragte den tidligere Fortuna-spiller Agnethe Nielsen Brøndby foran, og så skulle der kun gå yderligere to minutter, inden Frederikke Lindhardt scorede til 2-0.
Det var for alvor opad bakke for Fortuna også selv om holdet forsøgte sig mere aggressivt efter pausen. Alligevel blev det Brøndbys Josefine Hasbo, der scorede først i 2. halvleg og bragte stillingen på 3-0.
Det virkede, som om Brøndby var tilfreds med denne stilling, hvilket gav Fortuna mere spil og flere chancer.
Fortunas bedste og mest aggressive, Olivia Møller Holdt, serverede med seks minutter tilbage af ordinær spilletid en perle til 3-1.
Fortuna øjnede en mulighed for at komme op, men i stedet var det Brøndbys topscorer Nanna Christiansen, der rundede af til 4-1.
Fortuna-spillerne kan kun ønske sig, at indsatsen Brøndby hurtigst muligt ryger i glemmebogen, så man kan tage fat på en uge med ikke blot én men hele to store udfordringer.RED Stillingen
Onsdag kl. 18 er modstanderen FC Thy-Thisted i Thisted, hvor Fortuna i de seneste opgør har trukket det korteste strå, og på lørdag den 21. april er der hjemmekamp mod Kolding Q, et hold, der altid har voldt Fortuna problemer.
Begge kampe skal give fuldt udbytte, hvis Fortuna ønsker at bevare kontakten til toppen og muligheden for en placering, der giver adgang til Champions League.
Kampen mod Kolding Q på Nord Energi Arena lørdag kl. 14 bliver den første kamp med tilskuere i længere tid.

No ACF gallery field data found
Flere nyheder