Skiftedag i Fortuna

01. dec 2020

IMG 1164RED
Fortuna har fået ny serviceleder, Johnny Knudsen, der i dag den 1. december er tiltrådt som efterfølger til Jens Ydesen, der har været klubhusinspektør i de seneste otte år.
Jens Ydesen er kendt som et samlingspunkt for samtlige Fortuna-medlemmer lige fra yngste til ældste spiller. Alle har følt sig hjemme, når de kom på Fortunas anlæg, hvor Yde var klar til at tage imod, altid med en underfundig bemærkning og parat til at række en hjælpende hånd. Har er besiddelse af store, påskønnelsesværdige sociale kompetencer.
Samtidig har han haft ansvaret for pasning af anlæg og bygninger, samt stået for organiseringen af den omfattende vask af spilledragter,
Så, Johnny Knudsen får noget at se til, men han er heller ikke i en helt ny og uvant situation. Han har i de seneste otte år været stadioninspektør i Hirtshals, hvor han i øvrigt stammer fra.
Der havde Johnny også ansvaret for et klubhus, et anlæg og den alsidige servicering af klubmedlemmerne.
Mens Johnny Knudsen nu ved, hvad han skal tage sig til, er Jens Ydesen i en lidt anderledes situation. Jens sagde farvel til jobbet i Fortuna, fordi han ville i gang med noget nyt, og han håber, at det snart dukker op.

 

No ACF gallery field data found
Flere nyheder