Skal der også jubles i Farum

26. maj 2023

Søndag kl. 15 fløjtes der op til endnu en generalprøve på året finale i Gjensidige Kvindepokalen, Fortuna er taget til FC Nordsjællands hjemmebane – Right to Dream Park hvor de to hold skal teste hinandens kampform forud for, at de den 21. juni kl. 18:30 skal mødes i finalen i Gjensidige Kvindepokalen. Den kamp spilles på Aalborg Portland Park.

Når de to hold søndag mødes i Farum er Fortuna på ligaens bronzeplads, og kan ikke flyttes herfra. FC Nordsjælland er på fjerdepladsen 16 points efter Fortuna.

Det ikke denne indbyrdes placering, der skaber den største interesse. Det er simpelt hen observeringen af placeringen på formkurven. Da holdene for tre uger siden mødtes på Nord Energi Arena i Hjørring kunne Fortuna juble efter en  2-1-sejr.

I Farum bliver der, i modsætning til Hjørrings saftige grønne græs, spillet på kunstgræs. Så skal det vise sig, om det giver så stor en hjemmebanefordel, at FC Nordsjælland får revanche.

Fortuna har i de seneste kampe vist stadigt bedre spil, og der er et absolut ønske om, at der også denne gang bliver tale om en toppræstation.

Flere nyheder