Skæbneopgør på Nord Energi Arena...

16. jun 2020

MOLLER 37J4232RED
Det bliver en kamp, hvor begge hold vil kæmpe til det yderste for sejr, når Fortuna onsdag aften kl. 19 møder FC Thy Thisted Q på Nord Energi Arena i Hjørring.
Med sejr kan Fortuna sikre sig en plads i Champions League. Ligaens andenplads er sikret. Thisted Thy kan med en sejr bevare muligheden for en andenplads og dermed UWCL-deltagelse
Inden onsdagens kamp indtager Fortuna ligaens førsteplads med 16 points, mens Thy Thisted har 7 points på fjerdepladsen.
Onsdag aften mødes nr. to og tre i ligaens Brøndby med 14 points og FC Nordsjælland med 9 points også i Brøndby.
Disse to kampe har således stor betydning for ligaens slutplacering, mens man nok må konstatere, at VSK Århus og Kolding Q med 2 og 0 points er ude af spillet.20200514 Stillingenredigeret
På nuværende tidspunkt er der ni points at spille om, og hvert af disse points er af enorm betydning for den endelige placering.
Med hensyn til kampen på Nord Energi Arena onsdag aften er det to hold med gode resultater i de to første slutspilkampe. Fortuna har vundet over FC Nordsjælland og VSK Århus, men Thy Thisted har en sejr over VSK Århus og et beskedent nederlag 0-1 til Brøndby bag sig.
Thyboerne har tradition for at være sat op til kampene mod Fortuna, og det vil også være tilfældet denne gang.
Til gengæld ved Fortuna også, at Thy Thisted har hævet kvaliteten i sit spil betydeligt.
I de to hidtidige kampe har opgaven for Fortuna været vidt forskellig. Mod Nordsjælland blev der vist drømmespil, hvilket resulterede i en sikker 2-0-sejr. Mod VSK Århus var det hårdt arbejde til tider op ad bakke, men holdet sled sig til en 2-1-sejr. Holdet og cheftræner Niclas Hougaard har forstået at finde sammen om den aktuelle opgave, og det kan man håbe vil ske igen, når Thy Thisted kommer på besøg!
Ingen tvivl om, at det bliver en spændende kamp at overvære.
Der er, som ved seneste liga-opgør på Nord Energi Arena, en corona-sikret arena. Det betyder, at der er plads til 400 tilskuere, som alle skal lade sig registrere/bestille billet, hvilket kan ske her!
Når der er bestilt billet, som koster 40 kr. for voksne, mailes billetten, og den skal så betales ved indgangen til Nord Energi Arena. Her gælder de sundhedsmæssige corona-forskrifter!

No ACF gallery field data found
Flere nyheder