Sine Hovesen stopper

28. dec 2015

 

- men forsætter som træner for U17 DM

 

Efter at Sine har spillet fodbold i 24 år, og siden 2007 i Fortuna, har hun valgt at stoppe. Som hun selv siger: "At tage en beslutning om at afslutte sin fodboldkarriere efter at have spillet fodbold i 24 år har ikke været en nem beslutning! Det har været en tid med op- og nedture, fantastiske oplevelser, venskaber på kryds af landegrænser, mesterskaber osv. Jeg har, trods lidt for mange skader gennem tiden, været ganske godt tilfreds med det jeg har nået! Min drøm om at spille i Danmarks bedste klub samt spille kampe i den rød/hvide trøje er alt sammen blevet krydset af! Den sidste tid har lysten og viljen ikke været på samme niveau og derfor føles det naturligt for mig at sætte punktum her!"

Sine glæder sig dog til at hun nu skal træne Fortunas U17 DM hold, hvor hun er i et træner team med Carrie Kveton og Karsten Dissing. "Det bliver ikke et farvel men et på gensyn! Og det bliver det allerede fra januar 2016, hvor jeg sammen med de to andre, skal stå i spidsen for u17 DM! Det glæder jeg mig utrolig meget til! Det er et hold med stort potentiale og jeg håber jeg kan give noget af det videre, som jeg har lært de sidste mange år!"

Sine har i sin tid i Fortuna spillet 188 kampe, spillet 3F liga, pokalturnering og champions league. Hun har vundet tre danske mesterskab og en pokaltitel. Hun har spillet 28 ungdomslandskampe og 12 A-landskampe. Så det er en rutineret spiller, som Fortuna siger farvel til. Fortunas cheftræner Brian udtaler: "Det er med blandede følser at Sine Hovesen stopper på 3F-holdet. Blandet fordi vi mister en god spiller og en super pige der er god for en hver trup. Men når vi så får fornøjelsen at at arbejde sammen med hende i et team omkring 3F og u17 er det glædeligt, for Sine har store trænerevner. Et team bestående af : Carrie Kveton Sine Hovesen Karsten Dissing og undertegnede.
Det har været en fornøjelse at have Sine på holdet, de seneste par år, som desværre har været plaget af skader. Hun toppede, da vi vandt DM og blev udtaget til europamesterskabet i Sverige I 2013."

No ACF gallery field data found
Flere nyheder