Sikrer to år med cheftræner

07. apr 2018
Carrie xCarrie Kveton, der brænder for hver enkelt og helheden i klubben forlænger
Fortuna har nu lavet en to-årig aftale med klubbens cheftræner Carrie Kveton
I de næste to år er det amerikanske Carrie Kveton, der som cheftræner skal føre de bedste Fortuna-spillere frem gennem kampene i 3F-ligaen, landspokalturnering og champions league.
Der er stor enighed mellem klubben og Carrie Kveton om, at det skal blive en periode, hvor Fortuna markerer sig helt fremme i dansk og international kvindefodbold.
- To år mere med Carrie er af stor betydning for spillerne og klubben. Hun er ekstremt dedikeret, målrettet i sit arbejde og spillerne føler, at de udvikler sig yderst positivt, når Carrie arbejder med dem, siger Fortunas elitechef Jacob Larsen.
- Vores cheftræner, som vi nu har mindst frem til 2020, er meget respekteret blandt vore spillere. Selv brænder hun for hver enkelt og hun føler et stort ansvar for hele klubben.
- Foruden opgaverne med 3F-holdet har hun hjertet med i den talentudvikling, Fortuna - om muligt endnu mere - vil satse på i de kommende år.
- Carrie viste sit store talent og engagement som assistenttræner, og hun har allerede her i starten af 2018 vist, at det er egenskaber, der føres videre på posten som cheftræner.
- Jeg har store forventninger til Carrie og hendes arbejde med klubbens spillere, slutter Jacob Larsen.
No ACF gallery field data found
Flere nyheder